Din genvej til et job i PR branchen

18. april 2017 JOB & KARRIERE 0
Din genvej til et job i PR branchen

Mange kvinder vil gerne have et job i PR branchen, og det kan tit være lidt hårdt at få sit gennembrud. Ofte handler det om, at du skal starte på bunden af rangstigen, uden at du tjener særlig mange penge, og det kan være svært at få det hele til at hænge sammen.

Derfor får du her nogle råd til, hvordan du hurtigere kan få det fede job i PR branchen.

 

Læs en masse om PR

Du skal acceptere, at du ikke ved alt, og selvom PR branchen virker simpel, så er det en god idé at have noget ballast bagved. Derfor skal du læse en masse om PR branchen.

 

Det er alt fra bøger, som både kan være teoretisk viden til selvbiografier. Desuden bør du tilmelde dig alle de store PR bureauers nyhedsbrev – både i indland og udland.

 

Desuden skal du læse en masse blogs. Både om PR men også modeblogs osv., da du skal kende til alle dem, som PR branchen ofte arbejder med. PR branchen handler om, at du ved alt, der sker derude.

 

Blog om PR

Med alt din viden så kan du også selv begynde at blogge om PR. Du skal ikke være bange eller holde dig tilbage, der er ikke noget pinligt ved at blogge. Du skal blot acceptere, at der er mange, der ved mere end dig, men det er kun dig, som kan have din holdning.

 

Når PR bureauer skal ansatte, vil de helt klart helst have en, som de kan se brænder for branchen, og som ved en masse om den.

Netværk, netværk og mere netværk

 

Du må ikke kun sidde derhjemme og blogge og læse. Du skal ud at snakke med en masse mennesker.

 

Hvis der er et PR arrangement, så skal du med til det.

 

Hvis du følger disse råd, så skal du nok få succes i PR branchen. Selv hvis du hellere vil arbejde i en anden branche, så kan du også bruge rådene der.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *