Gode råd når I skal flytte sammen

14. maj 2018 Sex og samliv 0
Gode råd når I skal flytte sammen

Har dig og din kæreste valgt at tage det næste store skridt, som indebærer at I skal flytte sammen? Så er der en række ting, som er gode at have styr på inden I flytter, således I kommer godt for start. Mange par oplever store problemer, når man først er flyttet sammen, da man er sammen på en helt anden og ny måde. Vi giver dig en række tips til, hvordan dig og din kæreste får den perfekte start på jeres nye kapital som samlevende.

Spar penge i hverdagen

Det er dyrt at flytte. Det kan man desværre ikke komme uden om. Væggene skal males, gulvet skal slibes – listen er lang og udgifterne kan nemt hobe sig op. Det er blandt andet en af grundene til, hvorfor man skal tage sig tiden til at undersøge, hvordan man kan spare penge i hverdagen. Det er langt de fleste af os, som godt kunne trænge til et højere rådighedsbeløb, så der er råd til at forkæle sig selv (og selvfølgelig sin kæreste). Et eksempel på hvordan man kan spare penge i hverdagen, er ved at sammenligne alle de tjenester, som man får. Har I nu valgt den billigt TV-løsning? Og hvad med forsikringerne – man kan særligt spare mange penge på forsikringerne, hvis man udnytter de tilbud som diverse fagforeninger, uddannelsesinstitutter og så videre tilbyder. Hvis man blot tager sig tiden til at undersøge markedet, så er der mange penge at hente. På denne side kan du for eksempel finde et billig internet.

Gå på kompromis

Det er ikke sikkert, at din kæreste er lige så begejstret for den store Buddha, som du har haft med hjem fra din backpacker tur, som du er. Når man skal flytte sammen og skal til at dele hele boligens rum, så er det vigtigt, at begge parter kan lide indretningen. Sørg derfor inden, at I flytter sammen at finde en række møbler, som I begge kan lide. Det skal ikke være sådan, at man siger nej til et bolig bare fordi, at man skal være på tværs. Sørg for at gå på kompromis og det gælder selvfølgelig begge veje. Dog skal der være plads til, at man må sige, hvis man virkelig ikke kan lide et møbel eller en anden ting til hjemmet.

Pust ud

Selvom det er en god idé at have styr på mange praktiske foranstaltninger, så pust ud og tag det rolig. Det er helt fint at tage ét skridt ad gangen. Det er en læringsproces og man kan næsten ikke undgå at lave fejl på vejen. Det vigtigste er blot, at man lærer af sine fejl og forventningsafstemmer med sin kæreste. Bær over med hinandens fejl, og så skal I nok få det hele til at fungere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *