Giv et gavekort der mærkes

14. maj 2018 Gaver 0
Giv et gavekort der mærkes

De fleste har nok prøvet at føle sig lettere uinspireret, når de skulle finde den perfekte gave til kæresten, veninden eller tante Emmas fødselsdag.  Man ender mange gange med at gå i cirkler om gaveæskerne i det lokale supermarked, eller at vælge den nemme løsning med et gavekort til Salling eller Magasin. Gavekortet kan virke en smule upersonlig og kedeligt, men det betyder dog ikke, at det en dårlig ide. Det kan faktisk meget hurtigt blive en rigtig god gave, hvis det vælges med omtanke og en smule kærlighed.

Omtanken ligger i  årsagen

Gavekort kan hurtigt blive upersonlige og kedelige. 200 – 300 kroner til den lokale helse- eller herretøjsforretning signalerer mest af alt, at man har opgivet eller ikke har gjort sig umage. Problemet med gavekortet er, at det ofte fremstår som den nemme løsning uden megen omtanke. Og som man siger, er det jo tanken, der tæller. Gavekortet kan dog stadig blive en rigtig god gave, hvis indholdet afspejler kærligheden eller et dybere formål. Lad mig give et eksempel; Frem for at købe et gavekort på 500 kroner til Matas, som mest af alt sender et signal om uvidenhed og manglende interesse for partnerens behov, kan man købe et gavekort til Spa/wellness ophold. Og tilføjer man et kort, hvor man beskriver hvorfor vedkommende fortjener denne gave, så har det lige pludseligt en langt større værdi for modtageren. “Det er tanken, der tæller”.

Det behøver ikke koste en formue

Det er måske ikke nogen overraskelse, at en tur til paris eller et kro/ hotel ophold vil falde i god jord hos kæreste. Du tænker måske, at den slags koster og kan være svært at finde tid til i det daglige virke. Heldigvis findes der alternativer, som både er billigere og knap så tidskrævende. Med et gavekort til massage i hjemmet får du den bedste velvære rykket direkte hjem i stuen med få klik på computeren. I dag kan man nemlig bestille en professionel massør til hjemmet, sommerhuset eller hvor end man måtte ønske det. Det eneste man selv behøver er, at skrive et kort og sætte stemningen, bum, så har du den perfekte gave på få minutter.  

Ved at vise interesse for modtagers helbred, sender man samtidig et signal om, at man vil denne person det bedste. Det kan måske være en anerkendelse af, at personen har arbejdet hårdt igennem længere en periode, har gjort en ekstra indsats i familien eller lige har fået barn og derfor trænger til en massage efter en lang graviditet. Det handler grundlæggende om, hvorfor du har valgt netop denne gave til denne person. Med det i baghovedet, kan det aldrig gå helt galt og så kan gavekortet pludseligt gå hen og blive den bedste gave af dem alle.

Velvære har aldrig været nemmere

Igennem de seneste år er sundhed og velvære blevet en større del af vores hverdag. Vi vil gerne leve sundt, dyrke motion og deltage i så meget som muligt. Træning og sund kost er et skridt i den rigtige retning, det kommer nok ikke bag på så mange. Dog er der mange som overser eller glemmer kroppens indsats i vores travle og hektiske hverdag. Vi forlanger mere og mere af os selv, men det er trods alt kroppen, der laver alt arbejdet. Massage er således ikke bare ren afslapning. Det er i ligeså høj grad en investering i personens helbred og fremtidige fysiske udvikling. Hvad enten personen døjer med spændinger eller smerter, eller blot er en arbejdshest, som glemmer sætte bremserne i engang imellem, så er massage den helt perfekte gave, da det både er behageligt, befriende, forebyggende og bare fantastisk. Det bedste af det hele er, at det er lynhurtigt at bestille.  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *