Går du og drømmer om at få en kæreste? Her får du en guide med tips og tricks til at finde drømmekæresten

05. juni 2019 Scoretricks 0

Der kan være rigtig mange grunde til, at du ikke tiltrækker de rigtige mennesker, som kan vise sig at være kæresten for dig. Læs med, og du vil blive guidet til at finde drømmekæresten.

Bliv afklaret med dig selv

Det er klogt at tage et skridt tilbage, og tænke over hvorfor det er, at du vil have en kæreste. Der er fra et samfunds- og kulturperspektiv fokus på, hvordan en anden person skal ”fuldende” én. Derfor kan der være det her enorme pres på den eneste ene. Men måske er den eneste ene, ikke den du søger. En anden person kan ikke gøre dig lykkelig, det er kun dig selv der kan det. Andre mennesker ønsker at få en kæreste, da de ikke bryder sig om at være alene. Søg mod at blive afklaret med dig selv, hvorfor lige netop du vil have en kæreste, og få bearbejdet det først, da et underliggende ønske om at for eksempel, at være sammen med nogen for ikke at være ensom, kan medvirke til et dysfunktionelt forhold.

 

Det der gør dig fysisk tiltrækkende

Den person som du ender med, skal selvfølgelig elske dig for den du er. Dermed sagt, kan du stadig foretage nogle ændringer, som vil gøre dig mere fysisk tiltrækkende. En sund krop og god udstråling, er biologisk mere tiltrækkende, da vores ur hjerne går og leder efter nogen, vi kan reproducere børn med, som blandt andet er fysisk sunde.

  1. sov godt og nok. At sove godt og nok, er afgørende for at du ser frisk og attraktiv ud, overfor det modsatte køn. Når du sover, restaurerer din krop og din hjerne. Kroppens celler kører på højtryk når vi er vågne, og om natten får de en nødvendig pause, hvor vi udskiller hormoner, som hjælper kroppen med at genopbygge sig selv og bekæmpe sådan noget som sygdom og infektion. En god nats søvn, får også hukommelsen til at fungere bedre. Derfor skal du sove mellem 7-8 timer hver nat og helst gå i seng og stå op samme tid, hver dag. Nogle mennesker kan, af forskellige årsager ikke sove særlig godt. Det er derfor vigtigt at man gør noget ved det. Søvnapnø er en lidelse, som gør at man kort, ikke trækker vejret, hvilket kan forstyrre din søvn meget.
  2. Spis dig til mere velvære og tilfredshed i kroppen. Alt hvad du spiser, bør du kigge kritisk til. Du kan tænke på din kost, som en form for benzin for kroppen. At spise sundt og varieret, kan få din krop til at se og fungere meget bedre.

Spis: grøntsager, frugt, rent kød (dvs. ikke forarbejdet kød som for eksempel pålæg og pølser), fuldkorn og drik rigeligt med vand hver dag.

  1. Dyrk motion 3 gange om ugen. Få motioneret et par gange om ugen, på den måde kan du holde vægten nede og din udstråling vil blive markant bedre, da motion bevirker til at din livskvalitet bliver markant bedre.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *