Forkæl din kæreste i hverdagen

30. maj 2018 Gaver 0
Forkæl din kæreste i hverdagen

Hvem af os elsker ikke når kæresten forkæler os og kommer med små uventede overraskelser? Det behøver ikke være noget specielt, men det er oftest bare tanken der tæller. Det betyder dog ikke, at vi ikke sætter pris på at det, hvis de spendere en smule.

Men man skal bare huske på, at den slags forkælelse skal gå begge veje, og derfor har vi lavet denne lille liste over måder, hvorpå man kan forkæle sin kæreste i hverdagen. Det styrker forholdet og skaber masser af romantik.

 

Giv dem gaver

Man kan naturligvis gøre det helt klassiske og give kæresten en dejlig gave. Uanset om det er smykker, et nyt ur eller noget helt tredje, så er det altid en sikker vinder, der vil gøre din kæreste glad og tilfreds. Alle elsker at få gaver og hvis det endda er en betænksom gave, så er det bare endnu bedre.

Men man kan også overveje noget mindre traditionelt. Køb et brætspil, som i kan hygge jer med sammen, eller måske en flaske god alkohol, som i vil kunne nyde sammen. Mulighederne er uendelige, så sørg for at være opfindsom.

 

Et weekendophold en sikker vinder

Hvis du ved, at i har en ledig weekend i kalendere, så kan du med fordel overveje at booket et ophold på at af de mange gode hoteller, eller en af de hyggelige kroer som man finder rundt om i landet. Få et par dage, hvor i kan dyrke jeres kærlighed og lade jer forkæle med wellness, lækker mad og rendyrket hygge.

Din kæreste vil sætte stor pris på din betænksomhed, og det er noget der betaler sig. Ikke fordi at man skal give gaver med forventningen om at få en masse tilbage, men det skader aldrig med lidt goodwill. Et weekendophold er ikke den dyreste ting i verden, så hvis man synes at smykker er lidt pebrede, så kunne det være et virkelig godt alternativ.

 

Tag ud og spise

Hvis din kæreste er den, der typisk laver mad hjemme hos jer, så kan du ikke gøre noget, der er ret meget bedre end at invitere ham/hende ud af spise. Der findes masser af gode restauranter, hvor du og din kæreste vil kunne få lækre gastronomiske oplevelser og god vin som prikken over i’et.

Hvis du leder efter en god restaurant på Nørrebro, så benyt Early Bird og book et bord allerede i dag. Der kan være gode penge at spare og din kæreste vil elske at slippe for at skulle slide i køkkenet for én gangs skyld.

Det er en perfekt form for hverdagsforkælelse og der er noget som i begge kan nyde godt af, så hvad mere kan man ønske sig?

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *