5 gode værtindegaver til både ham og hende

04. juni 2018 Gaver 0
5 gode værtindegaver til både ham og hende

Det er altid dejligt at blive inviteret på middag, til fest eller bare hjem på besøg hos ens gode venner. Hvad end der er tale om et par, en veninde eller en ven, så er der helt sikkert god mad, gode samtaler og masser af sjov i vente.

Når du modtager invitationen, begynder du derfor helt sikkert at glæde dig. Men så melder bekymringen sig også; for bør du have noget med for at vise, at du er glad for invitationen? Hvad bør det være? Og hvor mange penge skal det koste.

Bare rolig, du behøver ikke at stresse mere. Her får du nemlig en guide til 5 ting, du kan give i værtinde- eller værtsgave.

Gaver til ham

Til mandevennen er det sjældent en god idé med pynt og søde ting. Blomster eller chokolade vil nok sjældent falde i så god jord, så her er det bedre med noget mere interaktivt og sjovt. Her kommer et forslag til både en billig og dyr værtsgave.

Som den billige værtsgave kan du med fordel vælge at komme med en omgang lækre specialøl. Mange mænd kan godt lide øl, og specialøl er noget særligt. De kan både nyde dem alene eller sammen med vennerne, og på den måde får de også en god oplevelse. Det er en god idé at vælge nogle øl, som falder i værtens smag. Specialøl smager nemlig meget karakteristisk, og han skal jo gerne kunne lide dem.

Den dyre værtsgave til ham kunne være en tur ud og spille paintball. Paintball er enormt sjovt, og man kan gøre det sammen med sine venner. Dermed kan du selv tage med ham ud og spille, eller i kan samle en stor gruppe af venner og lave en dag ud af det. Gaven varer måske kun nogle timer, men den forbliver til gengæld som et minde bagefter, og det er mange penge værd. Er din vært glad for action og sjov er dette derfor den perfekte måde at tilkendegive din taknemmelighed på.

Gaver til hende

Med værtindegaven skal du gøre dig umage. Ofte vil værtinden tænke over gaven og huske den, og en gennemtænkt og god gave vil blive utrolig værdsat. En billig gave kunne derfor være en rigtig smuk buket blomster. Blomster er en simpel gestus, men den virker. Blomster er nemlig smukke, dufter godt og gør glad i sind. De pynter på middagsbordet, og værtinden vil derfor kunne tage dem i brug med det samme. Husk at tænke over hvilke farver, og hvilken type af blomster, som hun godt kan lide. Er din værtinde, som kvinder er flest, vil dette helt sikkert falde i god jord.

I den lidt mere dyre skala finder vi en lækker kropsbehandling. Hvilken kvinde har ikke brug for et afbræk fra hverdagen i form af lidt forkælelse? Du kan for eksempel give hende en manicure, en pedicure eller en ansigtsbehandling. Du kan også invitere hende med ud og få en lækker brunch hvor i kan få slappet af og snakket sammen bare jer to.

Gaver til parret

At give en kombineret værtsgave til både ham og hende kan være en svær ting. Men du skal ikke være nervøs; der er mange neutrale gaver, som kan falde i god jord hos begge køn. En billig kombinationsgave kunne være en rigtig god flaske vin. Alkohol er altid lækkert, og noget de begge kan nyde – enten sammen med jer, eller når de har lidt alenetid. Er budgettet til gaven større kunne en smuk vase eller et fint maleri være en super fin gave, som kunne pryde hjemmet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *