Følelsen af at have gjort det rigtigt

Følelsen af at have gjort det rigtigt

Du kender sikkert følelsen af at have købt en vare til fuld pris for så at finde ud af, at nabobutikken sælger den 20% billigere.

Uden at vide det ender mange, der optager et lån i den situation. De indhenter nemlig ikke lånetilbud fra flere långivere, som de kan sammenligne. Men det kan betale sig, for der kan være mange penge at spare.

 

Ny dansk tjeneste gør det nemt

Uanset om vi skal bestille flybilletter, hotel eller indsamle tilbud på det næste mekanikerbesøg, er vi vant til at benytte online tjenester, der gør arbejdet for os. På den måde minimerer vi nemlig risikoen for at ende med at betale for meget.

 

Som de første i Danmark tilbyder Lendme nu denne form for tjeneste, som hjælper forbrugere, der skal låne penge. I stedet for, at du som forbruger selv skal udfylde en låneansøgning hos hver enkelt bank for at kunne sammenligne flere tilbud, gør Lendme arbejdet for dig.

 

Med blot én låneansøgning indhenter Lendme nemlig personlige lånetilbud fra flere banker, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Du vælger det bedste lån, hvorefter banken overfører pengene direkte til din konto.

 

 

Vi sparer vores brugere for tid og penge

 

Siden vi gik live sidste år i maj, har vi bevist, at det godt kan betale sige at bruge Lendme, når man skal finde det bedste lån. Udover at have sparet vores brugere for en masse tid, har vi også sparet dem for en masse penge. Vi har i gennemsnit sparet vores brugere for ca. 12.000 kr, når man ser på prisforskellene mellem de billigste og dyreste lån, som de enkelte brugere har modtaget og efterfølgende valgt det billigste.

 

Så hvis du gerne vil undgå at betale for meget for dit næste lån og samtidig have følelsen af at have gjort det rigtigt, kunne du overveje at prøve Lendme. Det er selvfølgelig gratis og uforpligtende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *