Find gaven til kæresten til den bedste pris

19. september 2018 Brevkassen 0
Find gaven til kæresten til den bedste pris

Det er et paradoks, men i takt med at vi i dag har flere og flere muligheder for at finde en god gave til vores udkårne, så bliver det sværere og sværere.

For vi lever i en tid hvor selfies og Instagram opslag er en del af pakkeoplevelsen. Så udfordringen er at man ikke kun skal finde en gave ens udkårne bliver glad for, nej, gaven skal tilmed være personlig, unik og samtidig egne sig til de sociale muligheder.

Heldigvis findes der hjælpemidler man kan gøre brug af for at løse den trefoldige udfordring, som det er et finde en gave.

Brug Trustpilot og Pricerunner til inspiration

En alternativ måde at lede efter gaver på er ved at bruge ressourcer såsom Pricerunner og sågar Trustpilot. Nu vil den skeptiske læser stille spørgsmålstegn ved om man kan bruge en anmeldelsesportal til at lede efter gaver og her er det korte svar; det kan man sagtens. For på forsiden af portalen er der en lang lister med de seneste anmeldelser.

Så kan du se om du kan blive inspireret til en unik, personlig og social media venlig gave samtidig med at du sikrer at firmaet, som står bag, får nogle gode bedømmelser. Er firmaet tilpas stort kan det ikke undgås at det har nogle dårlige anmeldelser. Dette skal du ikke lade dig afskrække af, prøv i stedet at se hvordan de håndterer klagesituationen, for det er typisk her du kan se stor forskel på kundevenlige og kunde-uvenlige forretninger uanset om det er virtuelle eller fysiske butikker.

Penge er ikke alt – men få det meste ud af dem

Det gamle ordsprog siger at penge ikke er alt. Det er rigtigt, men når man skal bruge dem på eksempelvis en gave, så kan man ligeså godt bruge eksempelvis Pricerunner til at sikre sig at gaven bliver så billig som mulig, eller omvendt så man får det absolut optimale ud af sine penge. Så de penge man sparer, kan man eventuelt bruge til en tillægsgave.

Det sidste sted man kan lede er Google Shopping hvor man kan bruge Google Ads til at hjælpe en med priser og anmeldelser af de produkter man overveje at købe. Så selvom kærestegaver kan være en jungle at navigere i, så findes der løsninger som kan hjælpe dig på rette vej så du giver din udkårne den gave hun fortjener.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *