Find din næste kæreste de steder, du normalt undgår at lede

30. september 2017 MÆND & KÆRLIGHED 0
Find din næste kæreste de steder, du normalt undgår at lede

Singlelivet kan have mange fordele med sig – men nogle gange kommer mange til et punkt, hvor lysten til at få en kæreste bliver større og større. Det er dog ikke altid lige let at finde en kæreste, og når man leder efter en, er det ofte endnu sværere at finde mr. Right. Så hvor er det, du skal holde øjnene åbne og give folk en chance, som du måske umiddelbart normalt ikke ville gøre?

På arbejdspladsen

Mange finder det rodet at date en fra sit eget arbejde – men det er bestemt ikke den dummeste idé, hvis I arbejder i forskellige afdelinger, og at arbejdspladsen desuden tillader det.

Det kan faktisk være det ultimative sted at møde den perfekte fyr. Mange arbejdspladser holder diverse arrangementer på kryds og tværs af afdelinger for at ryste folk sammen, og hurtigt kan man måske få et godt øje til en bestemt person. Der er ingen grund til at lukke øjnene i og tænke, at det er dumt at gå den vej – for hvad nu hvis I bliver uvenner eller slår op og skal kigge på hinanden flere gange om ugen på grund af arbejdet?

Det er selvfølgelig ikke det fedeste, hvis bruddet har været slemt – men værd er det også at overveje alle fordelene, hvis I rent faktisk ender sammen. Har I travlt med arbejde, kan I stadig ses en gang i mellem til frokosterne. Firmafesterne bliver lige pludselig sjovere, fordi I kan nyde en drink og en svingom sammen. Transport til og fra arbejde bliver heller ikke så kedeligt mere, når I kan følges.

 

Udnyt din vennekreds

De personer, du har i din vennekreds, er personer, du holder af og har valgt af have tæt på dig i dit liv. Det er folk, du stoler på, så hvorfor ikke overveje disse personers venner og bekendte som potentielle kærester?

En af fordelene er, at I allerede fra start af har en hvis tilknytning og noget at snakke om, idet I har fælles bekendte. Samtidigt får du hurtigt adgang til personer, som du også hurtigt kan få detaljer om – hvordan de er rent personlighedsmæssigt, hvad de laver, og hvad de interesserer sig for, så du på forhånd kan vurdere, om det er noget for dig eller ej.

Og hvis det går galt? Så ødelægger det ikke dit forhold med jeres fælles ven eller bekendte. Er jeres venskab tæt nok, vil dette ikke have den store betydning.

 

Online platforme

Diverse online platforme som apps og datinghjemmesider har det med at skræmme mange væk, hvilket er super ærgerligt. For disse platforme giver dig det ultimative udvalg og overblik over fyre i netop dit nærområde, så du ikke ender med at falde for en fyr fra Jylland, når du selv bor på Sjælland eller omvendt. Derudover har mange kvinder en stor fordel her, da de i højere grad kan ”vælge og vrage” mellem dem, der henvender sig, hvilket ikke lige så ofte sker i fyrenes tilfælde.

 

Til din fritidsinteresse

Det kan være, at du har en fritidsinteresse – og det kan være alt fra den lokale løbeklub og madlavning til golf og kajakroning – og netop her kan være det ultimative sted at møde den perfekte fyr. Ender I sammen, er du sikret, at I i hvert fald har en fælles interesse, som bestemt ikke skader i et forhold.

For nogle er dette et no-go, for det er netop her at man slapper af og bruger sin fritid, og ikke alle er villige til at risikere dette frirum for en fyr. Men frygt ej, det kan være et genialt sted at møde ham, og I vil sammen kunne nyde hobbyen i hinandens selskab.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *