3 tips til at spare tid og penge i en stresset hverdag

28. september 2017 STIL & SHOPPING 0
3 tips til at spare tid og penge i en stresset hverdag

Lever du ligesom rigtig mange andre kvinder i en stresset hverdag, hvor der sjældent er plads til andet end de daglige pligter, og det hele kommer til at handle om økonomi, madlavning og rengøring? Den problemstilling kender du sikkert godt, og vi har derfor samlet 3 råd her, som kan hjælpe dig med at spare tid og samtidig også spare lidt på budgettet.

Sammenlign priser online

E-handel er vækstet enormt i Danmark de seneste 10 år, og der er derfor fantastiske muligheder for at handle ind online. Du kan købe alt hvad du skal bruge online, fra tøj til dagligvarer eller nye møbler.

Der er to væsentlige grunde til at købe ind online, som også er grundene til, at danskerne er blevet så glade for det: Du sparer tid og penge.

Du kan langt hurtigere finde de produkter du skal bruge online, da du nemt og enkelt kan søge efter det du skal bruge. Så du slipper for at gå forvirret rundt i butikken, og ikke kunne finde det du mangler.

Du sparer penge, fordi du på nettet får en unik mulighed for at sammenligne priserne for forskellige butikker, der sælger det samme produkt. På den måde kan du nemt finde den hjemmeside, der sælger produktet billigst, så du ikke betaler overpris.

Du kan også bruge nettet til at sammenligne priser på andre produkter som fx tandlægebehandlinger, mange tandlæger skriver priser for de mest almindelige tandlægebehandlinger på deres hjemmeside, og du kan på den måde finde en billig tandlæge.

 

Læg en madplan

Råd nummer to til at spare tid og penge, er at lægge en madplan for ugen. Når du har en madplan slipper du for det daglige spørgsmål omkring aftensmad, da det på forhånd er bestemt hvad menuen står på. Det behøver ikke at tage ret lang tid, at lave en madplan, hvis du sætter dig ned og finder de opskrifter du vil bruge, bør det maksimum tage en halv time at lægge en madplan, og så sparer du til gengæld tid resten af ugen.

En madplan har også den fordel, at du ikke risikerer at ryge i Fast Food fælden og købe nem og hurtig mad. Fast Food er dyrere end når du selv laver maden, og på den måde kan du hurtigt spare lidt penge ved at have en madplan – og så er din egen mad også sundere end Fast Food.

Køb kun dagligvarer en gang om ugen

Når du har lavet din madplan, har du muligheden for kun at købe ind en enkelt gang om ugen. Hvis du kun køber ind en gang om ugen, sparer du både tid og penge. Du sparer penge fordi du undgår at ryge i for mange af supermarkedets fælder, når du er der færre gange.

Hvis du gerne vil spare meget tid, kan du overveje at købe dine dagligvarer online, så du får det bragt hjem til døren, på et tidspunkt, som der passer dig, hvilket er en unik mulighed for at spare endnu mere tid. Og så slipper ud også for slæbet, fordi hvis du køber ind til en hel uge på en gang, kan der hurtigt være meget at bære på.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *