Ferie i Belgien: EU-parlamentet, chokolade, og en masse øl

21. juli 2020 Uncategorized 0
Ferie i Belgien: EU-parlamentet, chokolade, og en masse øl

Skal du til at planlægge ferie kan du sagtens tage et kig på Belgien som destination. Der er mange ting at se og smage, alt imens det er en helt speciel kultur, der bare skal opleves. Her kommer en oversigt over ting du kan glæde dig til, når turen går til Belgien.

Seværdigheder

Når man snakker om belgiske seværdigheder, tænker mange måske på EU-parlamentet eller Grand-Place i Bruxelles. Belgien har meget at byde på, og disse seværdigheder er blot to af mange.

Du kan f.eks. tage på opdagelse i byerne Ghent, Antwerpen eller Brügge, som alle tre befinder sig i den nordlige del af Belgien, også kaldet Flandern. Her kan du finde gode eksempler på Belgisk arkitektur, museer og slotte, kirker, eller markeder.

Tager man til Belgien vil man nok kunne se ligheder med Danmark, i hvert fald i den nordlige del, Flandern, da landskabet her er fladt som i Danmark, med en masse marker når man kommer ud af byerne.

Børnene med? Frygt ej

Har du børnene med, behøver du ikke frygte for at de kommer til at kede sig. Hvis de ikke er til inspirerende arkitektur, smukke slotte, eller hyggeligt markeder, kan du spænde dem fast på bagsædet med en masse film og serier. Det er nemlig muligt at streame de samme tjenester som i Danmark, selv når du er i udlandet.

Du kan nemlig anvende VPN i udlandet, der tillader dig at streame de samme film og serier som du kan i Danmark, uanset hvor du er i verden. Det bør give lidt ro på bagsædet, imens du kan nyde oplevelsen af det smukke land, Belgien. Det er også muligt at anvende i Danmark, hvis man hellere vil se streamingtjenester fra andre lande.

Specialiteter

Hvis børnene ikke er interesserede i det kulturelle i Belgien, kan det være at nogle af specialiteterne kan fange dem.

Belgien er nemlig meget kendte for deres chokolade, der kan fås i mange forskellige varianter, former, og størrelser. Er du glad for chokolade, vil det helt sikkert være en skam hvis du ikke besøger et lokalt ’chocolatiers’ i en af de byer du kommer til.

En anden specialitet du finder i Belgien, er deres pommes frites. Der er ikke mange der ved det, men det var faktisk i Belgien pommes frites blev opfundet, hvor en Belgisk delikatesse er en bakke pommes frites, med mayonnaise og brun sauce. Bon appetit!

En tredje specialitet er mindre børnevenlig, i form af de belgiske øl. Her finder du et hav af forskellige øl, med både høje og lave procenter i. Der findes øl med mange forskellige smagsnuancer, der alle har det til fælles, at de er produceret i et land, der laver øl med stor stolthed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *