Få mere tid til kæresten i hverdagen med disse tips

Få mere tid til kæresten i hverdagen med disse tips

Mange kærestepar oplever problemer med at have tid til at ses i en stresset hverdag. Og det er ærgerligt hvis den stressede hverdag ender med at tage tid fra at være sammen med kæresten. Vi har derfor lavet en lille miniguide til, hvordan I kan få mere tid ilt at være sammen i hverdagen.

Planlæg en uge af gangen

Planlægning er vejen til at få mere tid sammen som par. I kan med fordel planlægge en uge frem af gangen og kigge på hvornår I kan have tid til at ses. Hvis I planlægger en uge af gangen bliver det nemmere at få tid til at være sammen, da det bliver planlagt og I derfor ved hvornår I skal ses.

Når I skal planlægge, er det en fordel, hvis I planlægger for en uge eller to af gangen. Hvis I planlægger længere ude i fremtiden, kan der hurtigt dukke andre ting op, som I gerne vil nå også, og derfor er det en god idé at nøjes med en uge eller to af gangen.

Hvis det er helt umuligt at få jeres kalendere til at passe sammen, når I planlægger for en uge frem af gangen, kan I overveje at planlægge længere ude i fremtiden, men ellers er en uge fremad godt at gå efter som udgangspunkt.

 

Find ud af hvordan I hver især kan spare tid

Når I er begyndt at planlægge i god tid, er næste skridt at finde ud af hvordan I hver især kan spare tid i jeres hverdag, så I kan få mere tid til at være sammen.

Alt efter hvordan jeres hverdag er sat sammen, kan der være forskellige måder hvorpå I kan spare tid.

Hvis I fx bruger meget tid på rengøring og tøjvask i hverdagen, kan I overveje hvordan I kan effektivisere det. Det kan fx være ved at have en ugentlig rengøringsdag, hvor du virkelig giver den gas med rengøring, så det hele er ordnet på en dag.

Noget andet, som mange bruger meget tid på er indkøb og her kan der være meget tid at spare, hvis du flytter dine indkøb online. Når du køber ind online, kan du lynhurtigt finde det, som du skal bruge og du skal ikke tænke på transport og derfor er det en oplagt måde at spare tid på.

Du kan samtidig finde alt hvad ud kan forestille dig at købe online og det er derfor en god måde at spare tid på. Især hvis du er på udkig efter mærkevarer, kan du finde et stort udvalg online. Du kan fx finde plakater fra det populære Mrs. Mighetto på denne hjemmeside.

Rengøring og at flytte dine indkøb online er blot eksempler på, hvordan du måske kan spare tid i din hverdag. Der kan være mange andre måder hvorpå du kan spare tid, så du kan få mere tid til at være sammen med din kæreste i løbet af hverdagen.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *