En guide til kvindens natbordsskuffe

04. december 2018 Uncategorized 0
En guide til kvindens natbordsskuffe

Det er efterhånden blevet en norm, at alle kvinder har eller har haft en form for sexlegetøj i natbordsskuffen eller i en skoæske i klædeskabet. Dog er der mange kvinder, der endnu ikke har turdet at tage det endelige skridt og forkæle sig selv med legetøj, der aldrig bliver træt og som altid er klar på at tilfredsstille og pirre.
Markedet for sexlegetøj til kvinder er et af de største markeder, der findes på verdensbasis. Man kan finde legetøj, der passer til alle kvinder og alle former for lyster – vidste du f.eks. at de har opfundet en lille maskine, der simulerer en slikkende tunge? – Nej vel, så læs mere og se dine muligheder for at fylde natbordsskuffen med herligheder som kan tilfredsstille dig hvor og når du lyster. Sexlegetøj handler ikke længere kun om silikonedildoer og batteridrevne vibratorer – mulighederne er uendelige og omfatter også sexet lingeri.

Sexlegetøj til den nysgerrige men lettere uerfarne kvinde

Man kan sagtens have masser af erfaring med sex som kvinde, men ikke ane en rygende fis om, hvilke former for sexlegetøj der virker på én og som man i bund og grund ikke vidste at man manglede. Det første legetøj som kvinder køber, er oftest en dildo eller en vibrator af den standardiserede slags.
Men hvorfor nøjes med 16,5 cm hård plast eller silikone, der vibrerer en smule, når du kan iføre dig nogle sexede trusser med en lille diskret bullet vibrator som du kan have på hele dagen – også udenfor hjemmets fire vægge?
Sexlegetøj handler ikke kun om at man skal få de lækreste orgasmer man nogensinde har oplevet, det handler også om at turde gøre nogle ting, der kan skubbe blidt til både ens personlige grænser og indersiden af ens underliv.
Undersøg altid dine muligheder for at finde på noget mere legesygt sexlegetøj i stedet for at gå den klassiske og sikre vej. Hvis du alligevel vil kaste dig ud i noget rigtig uartigt til natbordsskuffen så gå hele vejen fra starten. Du skal ikke føle dig genert over at lege med dig selv, men tage imod alle de hjælpemidler og smutveje du kan få fingre i for at nå The Big Oh!

Disse former for sexlegetøj bør du have prøvet i løbet af dit liv

Er man nysgerrig og villig til at gå den ekstra mil for ens seksuelle lyster, behøver sexlegetøj ikke at være noget, der ligger og samler støv i natbordsskuffen, eller gemmes væk i bunden af klædeskabet bare fordi du finder en partner.
Langt de fleste mænd synes det er enormt frækt at få et dildoshow, eller selv at få lov at pirre din krop med værktøj som du selv har valgt. Du kan altid bruge sexlegetøj som den perfekte gave til din mand, der har alt – det er simpelthen bare gaven, der bliver ved med at give.
Inden din libido dør fuldstændig ud bør du have afprøvet dildoer, vibratorer og vibratortrusser, vaginalkugler, analt legetøj, sexet lingeri, håndjern og blindfolds – vælg selv flere fra det kæmpe sortiment af udstyr.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *