3 tegn på at han er klar til at blive far

05. december 2018 baby 0
3 tegn på at han er klar til at blive far

Du har nok gjort op med dig selv, om du vil have børn. Men hvad er tegnene på at din mand eller kæreste  føler sig klar til at blive far?

Det er ikke altid lige let at spørge sin kæreste ”Er det nu vi skal få et barn?” men det er bedre end at vente forgæves på at han tager teten op selv. Der er dog nogle tegn som indikere om han har lyst til at blive far en dag – og om han er klar til det.

Læs de tre tegn på at din fyr er klar til at blive far.

Han har ikke noget imod husgerninger

Klarer din kæreste selv sin tøjvask uden hjælp hjemmefra? Har han ikke noget mod at vaske op og lave mad? Og hvad med at købe ind efter en lang dag? Disse er tegn du skal være opmærksom på inden du indstiller dig på at I skal have børn i den nærmeste fremtid.

Din kæreste skal nemlig gerne have forstand på hvordan han tager sig af huset og sig selv, inden han skal tage sig af en baby. Hvis han er vant til at moren tager sig af rengøringen, mens hun har en baby, kan det godt blive et chok den dag, han selv skal stå for rengøringen, mens du ligger syg med babyen.

Derfor skal du gerne have afklaret inden I bliver forældre, hvordan I forestiller jer at fordelingen af huslige pligter vil foregå – og om han er voksen nok til at tage sig af huset. Det er lettere at have afstemt jeres forventninger inden abyen er der – og så slipper I for at skændes om disse pligter.

Børneting skræmmer ham ikke

Oplever du at I går forbi en butik med babytøj, og det er ham, der kommenterer på hvor sødt tøjet er? Så kan det være et tegn på at han er positivt stemt over at få børn – eller i hvert fald synes at børn er søde. Og dette er et ret naturligt tegn fra mennesker.

Faktisk har man fundet ud af at vi mennesker ofte finder små ting søde, primært fordi det associeres med den ”cute-factor” som babyer har. Du har måske selv oplevet at blive blød indeni når du ser en hundehvalp eller killing. På samme måde kan din mand føle, når han kigger på babytøjet eller børn med et kærligt blik.

Det kan være et tegn på at han associerer tøjet med børn og tænker på, hvordan det ville se ud på en baby. Hvis du oplever dette, kan du tage det som et tegn på at han er positivt stemt overfor at blive far.

Kan du ikke hente det her?

Mange mener at når din mand ikke har noget imod at hente noget til dig, selvom det ikke er det mest maskuline produkt, så er han klar til at blive far. Det kan enten være du har bedt ham købe trussebind på vej hjem fra arbejde – og det bliver gjort uden at klage.

Hvis det er tilfældet, kan du stole på at han ikke har noget imod at dine graviditetscravings får ham ned og købe chokoladeis selvom det er vinter eller at blive sendt på shopping tur efter babyudstyr eller den grøntsag I glemte til middagen.

Det er trods alt et partnerprojekt at få børn og derfor er det godt at vide om din kæreste husker det I skal købe, specielt når det kommer til barnet og dets tøj. For I skal helst undgå babytøj med kemikalier, der kan fremkalde allergier og eksem hos babyen.

Hvis han ikke er så meget for at lede efter børnetøj i butikken, er der hjælp at hente online. Hos Økoyngel finder I nemlig kun økologisk tøj med en bæredygtig produktion, hvilket sikrer jeres barn en sund fremtid uden allergi og minus på miljøets konto. Og så kan det blive sendt lige til jeres dørtrin.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *