Derfor burde du få dig nogle gode sokker

08. februar 2021 STIL & SHOPPING 0
Derfor burde du få dig nogle gode sokker

Sokker er ikke lige det man gider at bruge penge på. Sokker og rengøringsmidler er ofte ting, som blot er sure at bruge penge på. Ikke desto mindre er det begge dele produkter som man bare ikke kan undvære. Men når du nu alligevel skal ud at bruge penge på sokker, så køb dig nogle gode og holdbare sokker. Så er der længere tid til, at du skal købe nye sokker en gang til.

Sokker der glider ned

Kender du det med at sokken glider ned og sidder halvt under foden når du har sko på? Det er bare verdens mest irriterende problem. Har man fået sådan en sok på en dag, så er der bare ikke andet at gøre end at gå og rette på den i løbet af dagen og så direkte i skraldespanden med sokken når man kommer hjem. Sokker der glider ned, det er livet simpelthen for kort til.

Varme fødder

Lider du meget af varme fødder og dermed sure tæer? Så kan bambus sokker være den helt rigtige sok for dig. Bambus sokker har nemlig mange gode egenskaber. Heriblandt er bambus yderst åndbart. Det vil sige at du ikke får så varme fødder som du gør i dine normale strømper. Når du ikke får så varme fødder, så mindsker du også chancen for sure tæer og hvem gider lige komme hjem efter lang dag og så have sure tæer? Ikke nok med at dine fødder formentlig lugter mindre hvis du bruger bambus sokker så er der også stor chance for, at dine sko lugter mindre. Det er nemlig dine fødder der får dine sko til at lugte og det problem mindsker du med bambus strømper.

Miljørigtige sokker

Går du meget op i miljøet? Så er det også bambus sokker du skal gå efter. Det er nemlig langt mere miljøvenligt at producere bambus end bomuld som ellers er det materiale, som de fleste sokker er lavet af. Så hvis du gerne vil købe så miljøvenligt som muligt, så er det altså produkter i bambus du skal gå efter. En anden fordel ved sokker og tøj i bambus er kvaliteten og holdbarheden. Også her er bambus meget miljøvenligt fordi det holder virkelig godt og længe. Du skal derfor ikke skifte dine bambus sokker ud så ofte som du skal med dine normale strømper – hvilket er endnu en stor fordel, både for din pengepung og for miljøet.

Bløde eller stive sokker?

Har du meget kalk i vandet der hvor du bor, så kan du opleve at dine sokker næsten er så stive efter vask at de kan stå selv. Det er ikke særlig behageligt at tage sådan nogle sokker på fødderne. Igen er bambus sokker et godt bud, på sokker der ikke bliver stive ved vask. Bambus bliver ufatteligt blødt når det bliver anvendt i beklædning og dermed også i dine sokker. Du vil derfor få nogle yderst bløde og behagelige sokker selv efter vask, hvis du vælger bambus sokker.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *