Sommerhusstemning

Sommerhusstemning

Har du erhvervet dig det skønneste sommerhus, eller ønsker du blot at forny stilen i det nuværende? Her får du tips og tricks til indretning af det perfekte sommerhus.

Loppefund
Gå amok på det lokale loppemarked efter møbler eller diverse loppefund som ville passe perfekt ind. Mal eventuelt tingene i en farve, så disse passer sammen på tværs af rummet eller rummene.

Spisebordsbænk
Erhverv dig eventuelt en skøn spisebordsbænk i ægte svensk stil, og stil den på den ene side af det flotte spisebord af træ – fyld den med en masse puder og tæpper, som også kan tåle udendørsvejr når dette da er til det.

Udendørskøkken
Hvad enten at dette består af de fulde remedier eller blot en kuglegrill, er dette da indbegrebet af sommerhushygge og kan absolut ikke undværes i relation til at opnå den ægte sommerhusstemning.

Svævehylder og vitriner
Åbne hylder og vitriner i køkkenet er et absolut must for den rette sommerhusstemning. Dette skaber hygge og nærvær og gør, at hele familien kan være engagerede i eksempelvis madlavning.

Flagrende gardiner

Ferie er et tidspunkt for at sove længe, og i et sommerhus skal der derfor naturligvis også investeres i gardiner. Sørg da for at disse er lette og flagrende. Bliver det for tungt, kan dette da sætte en stopper for den yndefulde og minimalistiske stil, som et sommerhus oftest er indbegrebet af.

Natur

Mange sommerhuse er lavet af træ. Er dette dog ikke tilfældet, kan man med fordel tilføre lidt natur i indretningen ved eksempelvis en lampe eller et bord af træ.

Haven

I en ægte sommerhushave skal der blomster og planter til, og det gør heller ikke nødvendigvis noget, hvis dette er en smule tilgroet, hvilket blot tilfører charme. Udnyt desuden de hyggelige kroge i haven, ved at placere eksempelvis en bænk eller et havesæt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *