7 gaveideer til hende fra Eva Solo

04. juni 2015 Gaver 0
7 gaveideer til hende fra Eva Solo

Det danske designfirma Eva Solo har igennem mange år inspireret danskerne til køb af gaver året rundt. Det er især, når kvinderne skal forkæles, at Eva Solo bliver revet ned fra hylderne. Og det er også forståeligt, da man får en høj kvalitet og et lækkert design, hvis man vælger at købe køkkenudstyr fra det over 100 år gamle firma.

gaver til hende

Hvis det snart er på tide, at en særlig kvinde i dit liv skal have en gave, så kan du med fordel kigge efter den i blandt Eva Solos store udvalg. Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal give, så kan du lade dig inspirere af de 7 gaveideer fra Eva Solo, som du kan finde herunder.

  1. Eva Solo Bordeaux Vinglas

Har hun i lang tid snakket om at få sig nogle nye vinglas, så fås de ikke pænere end hos Eva Solo. Denne serie af Eva Solo Bordeaux Vinglas er utrolig lækker, og du kan være sikker på, at hun vil blive glad, når hun pakker disse skønheder op.

  1. Eva Solo Champagneglas

Har hun alt, hvad man har brug for i vinglas, så kan det være, du må rykke videre til champagneglas i stedet for. Eva Solos champagneglas har en unik streg over sig, og det er absolut nogle af de lækreste champagneglas på markedet.

  1. Eva Solo Outdoor FireGlobe

Elsker hun at samles med familien på terrassen de lune sommeraftener, så kan hun sætte ekstra krydderi på aftenen, hvis du vælger at give hende den populære Eva Solo Outdoor FireGlobe. At kombinere design og lejrbålet er genialt, og det er der kommet denne Outdoor FireGlobe ud af.

  1. Eva Solo Serving Citruspresser med glaskande

Elsker hun friskpresset juice, og vil du gøre det nemt og elegant for hende at presse de søde frugter, så kan du også vælge at give hende denne citruspresser fra Eva Solo. Sjældent har det været mere stilet at presse frugter.

Læs også: 6 gaver der virker

  1. Eva Solo Serving Termokande med tefilter

Elsker hun at drikke te, så kan du også overveje at købe hende den nye Eva Solo Serving termokande med tefilter. Her er det nemmere end nogensinde før at brygge sig en rigtig god kop te, og det innovative design gør det til en ære at have termokanden stående i køkkenet.

  1. Eva Solo Serving Skål

Elsker hun at servere noget lækkert for sine gæster, når de kommer på besøg, så kan du også gøre denne oplevelse til noget unikt ved at give hende en fed Eva Solo Serving skål, som kan fås i mange forskellige farver. På den måde kan du finde hendes yndlingsfarve og overraske hende med en lille hyggelig gave på den store dag.

  1. Eva Trio Service

Ved du, at hun er vild med Eva Solos service, så er det jo også en mulighed at give hende sådanne elementer. Her kan du eksempelvis vælge at købe hende en række tallerkener eller et par nye kaffekopper, alt afhængig hvad hun mest står og mangler.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *