5 romantiske gaveidéer til kæresten

30. juli 2018 Gaver 0
5 romantiske gaveidéer til kæresten

Skal du give din kæreste en gave, og vil du gerne gøre den romantisk? Den romantiske gave kan være fremragende til flere lejligheder. For eksempel som valentinsgave, julegave eller årsdagsgave. Her i artiklen får du 5 konkrete gaveidéer til en romantisk gave til kæresten. 

 

Et romantisk weekendophold

Gaveidé nummer 1 er et romantisk weekendophold. I Danmark har vi et hav af skønne kroer, slotte og hoteller der indbyder til en hyggelig weekend med kæresten. Har I en travl hverdag, hvor der ikke altid er så meget tid til romantik, så kan et weekendophold være en fantastisk gave. Her forlader i nemlig de hjemlige omgivelser, hvor der kun er Jer 2. Det gode ved at give et weekendophold i gave er, at det faktisk er muligt at finde ophold i mange forskellige prisklasser. Der er selvfølgelig de mere luksuriøse ophold til flere tusinde kroner, men der er faktisk også rigtig fine ophold til lidt over tusinde kroner.

 

Middag og biograftur

Denne gave fungerer rigtig godt som den lille overraskende gave i hverdagen. Det kan være som en overraskelse, når din kæreste kommer hjem fra arbejde. Den perfekte gaveidé, hvis I har brug for en aften, hvor det kun er Jer to. Vil I gerne krydre med mere romantik, så vælg en romantisk film.

 

Salsaundervisning

Salsa er en intim og romantisk dans, der virkelig vil udfordre Jeres evne til at samarbejde. En sjov og lidt anderledes gave, der kan virke en smule skræmmende på forhånd, hvis man ikke er så vant til at danse. Møder I op med åben pande, så kan det kun blive en rigtig sjov oplevelse for Jer begge, der vil give Jer et smil på læben.

 

Lej en båd

Er der noget skønnere end at sejle på det åbne hav på en flot solskinsdag? Ud over det er en skøn naturoplevelse, så kan det også være rigtig romantisk. Hvis I medbringer en god flaske vin og en picnickurv, er der lagt op til en romantisk stund på det åbne hav. Bliver det for dyrt at leje en båd, kunne det også være en idé at leje en kano.

 

Ballonflyvning

De fleste drømmer om at flyve i luftballon, men det er de færreste, der faktisk ender med at gøre det. Det er en oplevelse, der hurtigt kan løbe op i et par tusinde kroner, og det afholder mange fra at gøre det. Ikke desto mindre er det en helt fantastisk oplevelse – særligt hvis det er en solrig sommeraften. Gør turen lidt mere romantisk og medbring en god flaske vin og lidt god mad. Der foregår hver sommer ballonflyvninger i de fleste større byer i Danmark. Der er helt sikkert også et sted nær Jeres bopæl, hvor I kan komme ud at flyve.

 

Dette var 5 romantiske gaveidéer til kæresten. Et lille bonustip er at gøre indpakningen lidt mere romantisk. Du kan for eksempel finde nogle billeder af Jer sammen og komme på kortet eller på selve gaven. Overræk eventuelt gaven over en god middag eller ved morgenmad på sengen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *