3 alternative idéer til at overraske din kæreste

21. marts 2018 Gaver, Sex og samliv 0
3 alternative idéer til at overraske din kæreste

Vi har førhen skrevet om tre klassiske overraskelsesidéer, men hvad med at prøve noget nyt? Din kæreste vil med garanti blive glad for en overraskelse, men hvad med at gøre lidt ekstra ud af det? Din kæreste vil med garanti værdsætte, at du har tænkt meget over din overraskelse til din hende.

Alle kvinder elsker blomster, men det er ikke en revolutionerende overraskelse. Det er de fleste kvinder, som har modtaget blomster førhen. Men hvad med et blomsterabonnement? På den måde kan din kæreste modtage nye friske blomster hver måned, uden du skal huske på at købe blomster med hjem fra arbejde. Du kan eventuelt give hende et blomsterabonnement, som indeholder vilde markblomster i stedet for en klassisk buket med roser eller tulipaner. På den måde vil I også få mere liv i jeres bolig, så gaven er faktisk også lidt til dig selv. Og det er jo de bedste gaver.

 

Har din kæreste beklaget sin over sine strækmærker, små læber eller at hun hver dag skal barbere ben? Så kan du give din kæreste en overraskelse til en kosmetisk behandling. Inviocare tilbyder kosmetiske behandlinger, som udføres af certificerede fagfolk. På den måde er du med til at booste din kærestes selvtillid. Men giv hende blot et kort, hvor du skriver, at du ønsker det bedste for hende og hvis hun er med på den, så vil du gerne forære hende en behandling. På den måde skal hun selv tage den endelige beslutning om, hvorvidt hun ønsker at få foretaget en behandling eller ej. Husk hende også på, at du synes, at hun er smuk ligegyldig hvad. Hun skal nemlig ikke føle sig presset sit at få en behandling, hvis hun ikke vil have en.

 

Har du en spilleglad kæreste? Så kan du give hende et sjovt spil, som I både kan spille sammen bare jer to eller I kan hive jeres gode venner over til en omgang mad og en spilleaften. Elsker din kæreste at være kreativ eller at blive udfordret, så kan du forære hende et spil Hint, hvor man både skal tegne, mime, nynne og tale. Hvis din kæreste elsker at bingewatche tv-serier, så har Bezzerwizzer lavet et spil inden for denne kategori. Der findes alverdens spil på markedet, så tag ned i din lokale spilbutik og se udvalget ud.

 

Der findes mange flere alternative gaver, som du kan overraske din kæreste med. Hvis du ikke er kreativ og kan finde på en anderledes gave, så husk på; Det er altså selve tanken som tæller. Uanset hvad du overrasker din kæreste med, vil hun garanteret blive glad!

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *