2 ting du skal overveje ved din mobilregning

28. august 2020 Uncategorized 0
2 ting du skal overveje ved din mobilregning

De fleste af os vil hellere bruge vores penge på noget sjovere end vores mobilregning. Men det er umuligt at undvære en mobiltelefon i dag. Mange betaler overpris, fordi de ikke helt forstår, hvad de bruger deres mobil på, og hvordan de dermed kan spare penge på deres mobilregning.

Med et billigt mobilabonnement vil det ofte også være muligt at finde den billigste mobiltelefon. På den måde kan du spare endnu flere penge på både mobilregning og mobiltelefon. Her kan du se de to hyppigste steder, hvor du kan spare mange penge på din mobilregning.

Spar på dit dataforbrug

Der hvor der ofte er stor forskel på faktisk forbrug, og det som man betaler for, er ved ens data. På din mobiltelefon og via dit mobilabonnement kan du se, hvor meget data du bruger i gennemsnit. Det er klart, at hvis du ser meget video, så vil du bruge mere data end en, som kun bruger sin mobil til at tjekke lidt Instagram engang i mellem.

Men du kan få det konkrete svar på, hvor meget data du bruger og på den måde, kan du spare mange penge hver måned. Nogle gange kan du spare helt op til 100 kr. om måneden ved at skifte til en lavere datapakke. Det er 1200 kr. om året, som du sparer.

Du kan også begynde at fravælge store dataslugere som videoapps. Det er især Netflix, så hvis du altid ser film på dit dataabonnement så prøv at se, om du ikke kan gøre det på wifi i stedet for. På den måde ender du med at spare utrolig mange penge hver måned.

Betal for de minutter som du taler

De fleste unge taler ikke særlig meget i telefon, da vi kommunikerer over andre medier. Det kan være alt fra Messenger til Snapchat. Derfor er der ikke længere nogen grund til, at du betaler for at have det, som hedder fri tale.

Mobilselskaber vil netop gerne sælge denne type abonnement til dig, fordi de godt ved, at du næppe taler mange timer i telefon. Ofte taler du så lidt i telefon, at du kan spare mange penge ved at skifte over til en gammeldags metode, hvor du betaler for antal minutter, som du taler.

Denne løsning får dig til at tænke mere over, hvem du taler med, og hvor længe du taler. For mange vil de opleve, at de kan spare mange penge hver eneste måned. Hvis du godt kan lide at tale i telefon så find ud af, hvor mange timer som du taler med andre, hvor det er dig, som ringer op. Denne information kan du se på din seneste mobilregning. Dermed kan du træffe et oplyst valg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *