Sådan prioriterer I kærestetid i børnenes skoleferie

Sådan prioriterer I kærestetid i børnenes skoleferie

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og I glæder jer sikkert til at få noget tiltrængt fritid væk fra hverdagens jag og trummerum. Helt afslapning og kærestetid er det dog ikke, for børnene skal selvfølgelig også underholdes og aktiveres. Men har I brug for at få lidt ekstra kvalitetstid sammen bare jer to, så får I her nogle råd til, hvordan I gør:

 

Tag på all-inklusive ferie med børneklub

All-inklusive er alt for undervurderet, når man har mindre børn, og spisetiderne kan være hektiske. Med all-inklusive behøver I ikke tænker over maden – I sætter jer blot ned i buffeen, hvor I og børnene kan spise næsten lige det, I allermest lyster. På den måde skal I ikke bruge tid på børn, der pludselig ikke vil spise, hvad der står på bordet, for de har selv valgt ud fra en masse lækre muligheder.

Udover at kunne lade sig servicere, så er der ofte også gratis børneklub på de fleste all-inklusive familiehoteller. På den måde er der planlagt et program for børnene hver dag, hvis de vil deltage, og dig og kæresten kan få lidt ro til at snakke sammen eller nyde en drink. Ferien behøver ikke været stressende – I kan faktisk komme derfra med overskud og kærestetid på kontoen for en gangs skyld.

 

Bestik børnene med underholdning 

 Det efterlader ikke meget forældretid, når man skal underholde børnene hver dag i deres institutions- og skoleferie. Desuden bliver ungerne rastløse, hvis der ikke er nogen eller noget at lege med. En glimrende idé er derfor at sørge for rigelige aktiviteter – hvad enten det er at investere i en ny havetrampolin, et stort badebassin, et boldbad til børn, der kan købes her, eller noget helt fjerde. Selvom det ikke er deres fødselsdag, vil de få meget tid til at gå med at lege med deres nye legetøj, og det giver dig og ægtefællen tid sammen.

Du kan også undersøge, om der er nogle sports- eller lejrskoler henover sommeren, så børnene får brugt energi og leget med andre børn i løbet af dagen. På den måde vil de være trætte og søvnige, når de skal i seng, og plager ikke om at være længe oppe.

 

Sæt et telt op i haven

Der skal ikke meget til at underholde og glæde børnene. Selvom vejret ikke altid er det bedste, kan man sagtens lave udendørsaktiviteter alligevel. Hvad med at sætte et telt op i forhaven, som de selv kan være med til at sætte op? På den måde laver I en hule, som børnene vil elske at sove i med sovepose, lommelygte og snacks. Det er i den grad værd at værne om de oplevelser, de kan få, der ikke inkluderer en skærm. Når de sover i teltet, kan I voksne, i stedet for få alenetid indenfor.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *