Uret er det vigtigste accessory – også for kvinder

18. maj 2021 Uncategorized 0
Uret er det vigtigste accessory – også for kvinder

Uret er den klassiske beklædningsdel, smykke eller accessory, som aldrig er gået helt af mode. Det er også derfor, at der er mange kategorier, vi kan putte den ind under, fordi det nemlig er en vigtigt del af et outfit. Når mænd og kvinder bærer ure, er det Ikke blot en ubetydelige detaljer eller kun for dens praktiske funktion. Vi vil diskutere ures betydning, designerure og ødelægge myterne om, at ure kun skal bæres af mænd i følgende artikel. Læs endelig med videre.

Uret er bemærkelsesværdigt

Vi mennesker lægger mærke til, når andre tager et smart ur på. Det er ikke det samme indtryk, som et armbånd giver. Det er faktisk noget andet og på nogen måder noget mere. Ikke bare en lille tilfældig eller unødvendig detalje, det gør faktisk et større indtryk. I særdeleshed har designerure fra forskellige store mærker at topkvalitet udvist en form for seriøsitet op igennem tiden. Selvstændighed i høj grad. Tit har det været machomanden eller karriere-mændene med viljestyrke og selvtillid, vi i film og serier har kunne se med et designerur på sig. Det har tit været en detalje, som skulle være synlig. Og sådan har mange mennesker, der bærer et designerur, det også i den virkelige verden. Uret skal være smart og synligt, og det skal i hvert fald ikke dækkes væk. Det skal altså ikke kun sidde på håndleddet af den praktiske årsag hele tiden at kunne få styr på tiden.

Ure er også for kvinder

Men det handler ikke om karrierevej, styrke eller hvilket miljø, du befinder dig i eller arbejde i. Et armbåndsure udtrykker selvstændighed i forhold til, hvem vi er, også hvis uret har en mere flippet, gammeldags, poppet eller tøset, kunstnerisk eller anden form for særlig præg. Derfor er et ur nok det vigtigste accessory – også for kvinder. Det skal en gang for alle være på plads især i året 2021. Kvinder har også altid båret ure, og rigtig mange kvinder nyder det særkende et ur kan udvise, og den vigtige detalje et ur kan have for vores outfit.

Eksklusive designerure

De eneste rigtige ure at tage på og købe er skam ikke kunne eksklusive designerure til de høje priser. Et rigtigt flot ure, du vil kunne lide, og du vil blive glad af at bære, behøver overhovedet ikke at blive en meget dyre udgift, eller noget som du længe skal spare sammen til. Det pres skal ikke finde sted. Det gør til gengæld ingenting at man er bekendt og betaget af smarte designerure fra dyre, store mærker. Som menneske skal man have lov til at ville købe sådan et eller spare sammen dertil, og andre skal acceptere det ønske og den vilje, til trods for den ikke er genkendelig hos en. Til trods for, man måske føler at dyre designerure er åndssvagt at bruge penge på. Sådan har vi alle noget, andre nok ikke altid ville bruge deres penge på. Vi lever også kun en gang, så der skal i hvert fald være plads til de små glædelige køb, der gør os lykkeligere for os selv og hverdagen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *