Tre gode investeringer du bør gøre dig

20. august 2017 STIL & SHOPPING 0
Tre gode investeringer du bør gøre dig

Der er nogle ting, man bruger penge på, som er noget, man i princippet snildt kan undvære. Omvendt er der andre ting, der kan være en ekstrem god investering og tilføje stor værdi for en. Men det kan være svært at sætte fornuften først, når man bruger sine hårdttjente penge – for så vil man gerne bruge dem på noget lækkert selvforkælelse fremfor kedelige praktiske ting. Dog kan det være penge godt givet ud, og noget du fortryder ikke at have gjort, så snart uheldet er sket. Her kommer derfor en liste over ting, du bør investere i og som bestemt er pengene værd!

 

Beskyt din pengepung

Den første ting, som du bestemt bør bruge penge på, er forsikringer. Mange føler det er penge ud af vinduet for der sker jo aldrig dem noget. Men når først ulykken er sket, kan det være ekstremt omkostningsfuldt og pludselig kan man ærgre sig over, at man ikke har brugt et mindre beløb månedligt fremfor at skulle af med et ekstremt stort beløb på en gang. Det kan både være, når du mister noget på ferien, når du får stjålet ting i hjemmet og når du ved uheld gør skade på andre mennesker.

Der er mange forskellige forsikringer, der kan være værd at investere i – samtidigt kan det være lidt af en jungle at finde ud af de forskellige pakker, der er mulige at købe. Samtidigt kan det også være svært at gennemskue priserne hertil. Men den tid er ligeledes fornuftig at investere, så du er sikret den bedste og ikke mindst billigste forsikring.

 

Beskyt dit hoved

En anden ting, du bør købe, er en cykelhjelm. Mange fravælger at købe og cykle med disse, da det ødelægger deres look – dog er det ikke til at benægte, at cykelhjelme kan redde liv. Ligesom med forsikringer, kan mange tænke, at en cykelulykke ikke rammer dem – man har kørt på cykel lige siden de var helt unge, og at skulle vælte i en ældre alder lyder fjern.

Ikke desto mindre er det det, der ofte sker. Ulykker har ikke nødvendigvis noget med alder at gøre. Det har mindst lige så meget med tilfældigheder og omgivelserne at gøre. Efterhånden er der desuden kommet mange fede cykelhjelme på markedet – et bredt udvalg kan du blandt andet finde på denne side.

Beskyt din krop

En tredje ting mange bør prioritere højere er beskyttelse af sin egen krop – eksempelvis i form af prævention. Det kan redde en for kedelig ting som uønskede og overraskende sygdomme og børn. Det kan ikke blot påvirke din krops virkning men også dit sind i de værre tilfælde.
Selvom nogle føler, det er pinligt at købe samtidigt med at den anden part i stedet kan bruge penge på eksempelvis kondomer, kan det være en fordel selv at sørge for det. Det kan være en mindre investering, der glæder dig på længere sigt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *