Tre gode gaver til din gravide veninde

07. december 2018 Uncategorized 0
Tre gode gaver til din gravide veninde

Det kan være besværligt nok at finde julegaver til hele familien, men hvad skal du give til din veninde som er gravid, hvis du ikke har været i samme situation? En graviditet er en stor lykke for mange kvinder men det betyder også der sker et skift i hvordan ens prioriteter, budget og ønskeliste ser ud.

Vi har samlet tre gaveidéer, som passer til din gravide veninde.

It’s in the bag

Du kan allerede regne ud at din gravide veninde nok modtager mange gaver, som er henvendt til hendes nye lille dreng eller pige. Så hvorfor ikke give noget der også gavner hende?

Det skal selvfølgelig være noget, som hun kan bruge i hverdagen når hun er ude med babyen, men der samtidig ikke går kompromis med hendes gode stil. Derfor foreslår vi at du giver hende en lækker og rummelig pusletaske.

I den kommende tid kan hun nemlig se frem til at skulle bære på alverdens babyting som nye (eller beskidte bleer), sutter, vådservietter og skiftetøj foruden legetøj og selvfølgelig hendes nøgler, pung og mobil. Det kræver en god og praktisk taske, som kan vaskes, in case der skulle ske et uheld.

Bare fordi man er nybagt forældre, betyder det ikke at man skal give slip på sin stil, og derfor er det en god idé at give en personlig pusletaske. Du kan for eksempel kombinerer tasken med en ”emergency make-up-kit”, så din veninde altid kan friske sig op efter en søvnløs nat.

Glem legetøj og giv lækkert babytøj

Mange tænker hvor sjovt det er at give sødt legetøj til babyen, for den kommer jo til at lege med alle dens dukker og bamser. Men gør den virkelig det? Faktisk ænser babyen i den første tid ikke særlig meget andet end mor og far samt om den skal spise, på toilet eller sove.

Hvad er så en god gave til din veninde? Jo nu skal du høre – lækkert babytøj. Ofte glemmer man hvor dyrt det kan være at købe tøj til så småt et menneske. Din veninde kommer sandsynligvis ikke til at kunne tænke på sit eget tøjbrug, så hvorfor ikke give noget til hendes baby?

Når du giver babytøj, skal du huske at der er nogle generelle forbehold, du skal tage. For det første skal tøjet ikke stramme og for det andet skal det helst være kemikalie og parfumefrit så babyen ikke udvikler eksem.

Her kan du finde gode alternativer hos Økoyngel.dk, hvor de tilbyder økologisk og bæredygtigt børnetøj og tilbehør samt genanvendelige produkter til både mor og børn. Du kan endda finde en matchende lækker sweatshirt til mor og baby – bedre gave findes der vel næppe.

Giv hende et personligt gavekort

Hvis der er noget din veninde får brug for når hun har født, er det højst sandsynligt tid. Tid til at træne, tid til at shoppe, tid til at være sammen med veninder og ikke mindst tid alene sammen med kæresten.

Barselsperioden kan ofte være frustrerende og ensom fordi moren ikke føler at hun kan tage tid for sig selv. Desuden kan det være din veninde allerede har luftet sine bekymringer om romantik ikke drukner i babysnak. Så er det oplagt at give hende et personligt gavekort.

Det kan være et gavekort til spa, så hun kan slappe af i en time eller to og forkæle sig selv. Ellers kan du selv lave et gavekort til en hel dags babysitting. Det giver nemlig hende og partneren et frirum, hvor de han nyde hinandens selskab uden baby og skabe mere overskud i deres liv.

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *