Tre caféer du skal besøge

Tre caféer du skal besøge

Elsker du også at spise lækker mad og bor du i nærheden af København? Det kan virke uoverskueligt at finde det helt rigtige sted at spise, når udbuddet er så stort. Vi guider dig til de bedste spisesteder, som er i København.

Mad og Kaffe

Er det brunch som du skal ud at spise, så bør du lægge vejen forbi Mad og Kaffe. Mad og Kaffe har flere gange vundet AOK’s pris for den bedste café i København. Mad og Kaffe går op i kvalitet og gode råvarer uden at springe kundens budget. Om morgenen tilbyder de, at man selv kan sammensætte sin med ved hjælp af et afkrydsningssystem. Til frokost og aften bliver der serveret lækre smørrebrødsmadder og retter såsom burgere og chili con carne. Mad og Kaffe er i allerhøjeste grad værd at besøge, især hvis man skal ud at spise brunch.

Sliders

Sliders blev i 2017 kåret som Københavns bedste burger. Og der er altså nogen solide burgere i byen! Princippet med sliders er miniburgere, hvor man kan få forskelligt fyld i sine burgere – og på den måde kan smage flere slags. Hos Sliders er det ikke størrelsen det kommer an på. Desuden er Sliders helt genialt placeret – nemlig på Nørrebro med udsigt ud over Søerne. Ud over de små burgere er det værd at smage Sliders’ pomfritter og milkshakes.

Souls

Souls er en hyggelig cafe, hvor der er pyntet op med lanterner, planter og masser af lyskæder. Souls er blevet stiftet af to australske fyre, Matthew og Jason. Og de har i den grad medbragt det bedte fra landet down-under! Souls serverer vegansk mad i bedste kvalitet, helt uden man rent faktisk lægger mærke til at man spiser vegansk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *