Til dig der lider af tør hovedbund

24. december 2020 SUNDHED & SKØNHED 0
Til dig der lider af tør hovedbund

Lider du af tør hovedbund? En tør hovedbund er meget ubehagelig at rende rundt med.

I denne artikel vil du kunne finde en lille guide til tør hovedbund, som muligvis kan hjælpe dig med at få en sund hovedbund igen. Læs med her, hvis det har interesse for dig.

Hvilken shampoo bruger du? 

Prøv først og fremmest at tage et godt kig på hvilken type shampoo du bruger. Er det en rigtig god en af slagsen? Eller er det den billigste du kunne finde nede fra det lokale supermarked?

Der er meget stor forskel på shampoo og det er ikke lige meget hvilken type shampoo, du benytter. Der er nemlig meget stor forskel på de ingredienser, der er i de forskellige produkter. Og hvis du har en meget sart hovedbund, så er det ekstremt vigtigt at sørge for, at man får fat i en god shampoo.

Samtidig kan det være meget stor forskel på, hvilken type shampoo man skal have fat i, alt efter hvilken type hår man har. Der er nemlig meget stor forskel på hår. Og der er derfor også forskel på hvilke hårprodukter, man bør benytte sig af.

Du kan eventuelt tage en snak med din frisør, næste gang du får en klipning. Din frisør kan bedre vejlede dig i præcis hvilken type shampoo du bør benytte. 

Hvor ofte vasker du dit hår?

Det er samtidig også en god ide lige at tage et kig på, hvor ofte det faktisk er at du vasker dit hår. Hvis du har en dårlig vane med at vaske dit hår hver eller hver anden dag, så giver det meget god mening, hvis du døjer med en tør hovedbund.

Hvis du ovenikøbet bruger en shampoo af en meget dårlig kvalitet, så er det egentlig ikke så mærkeligt, hvis du har en tør hovedbund. 

Hver gang du vasker dit hår, så hiver du olien ud af din hovedbund. Og hvis du gør dette for meget, så kan det meget hurtigt skabe en ubalance i din hovedbund.

Det er meget sundt for håret at du af og til prøver at gøre det en smule fedtet. Du kan for eksempel gøre det, næste gang du ligger med influenza derhjemme, og der ikke er nogen der alligevel skal se på dit hår. Undgå at vaske dit hår med shampoo i et par dage, og du vil hurtigt se, at det ville give nogle positive resultater på dit hår.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *