Skal kæresten og dig købe drømmebolig sammen? Undgå ubehageligheder og fejl

20. april 2018 Bolig 0
Skal kæresten og dig købe drømmebolig sammen? Undgå ubehageligheder og fejl

Tiderne skifter, forholdet er nyt. Og i har besluttet jer for, at flytte sammen i jeres egen drømmebolig. Boligen er dog meget mere end tag over hovedet. Det er her jeres bolig og personlighed følges ad.

Et boligkøb, er for mange, en stressende periode med mange beslutninger og en masse data der skal oversættes og forstås. Det bliver derfor, for de fleste, en ubehagelig oplevelse at købe bolig hvor fokus hurtigt forsvinder fra det, som bør være, en stor oplevelse i jeres forhold.

Her er køberrådgivning det kloge valg for at sikre sig, at ens køb bliver en positiv oplevelse. Og at man får sin drømmebolig på de rigtige vilkår og til den rigtige pris.

Et boligkøb er for de fleste en af livets største investeringer og selvfølgelig noget særligt. Sådan skal det forblive, ved at holde fokus på sin kommende drømmebolig, indretningen, området og hvilket fester og familie hygge der skal inviteres til.

Ved at gøre brug af Køberrådgivning frigiver det tiden og overskuddet til netop det. Det gør op med en forældet tanke hvor i som boligkøber står alene. Og i får den rigtige rådgivning under hele forløbet.

Hvad kan man forvente sig af køberrådgivningen?

I kan forvente, at få den rigtige rådgivning og sparring omkring den bolig du kigger på sammen med kæresten og at fakta lever op til jeres drømme. Men vigtigst af alt, så har du professionelle folk der forhandler med både ejendomsmægleren og banken samt sørger for gennemgang af alle relevante dokumenter ved en boligadvokat.

Flere tilbud, bedre overblik

For de fleste er der ingen bolig uden et boliglån. Især hvis man aldrig har prøvet at optage et lån før, så kan det være overvældende og svært at forstå. Der er mange tal, termer og vilkår der skal tages stilling til.

Med Køberrådgivning som også har en finansiel rådgiver, så hjælper de med at skabe et overblik og anbefaler dig hvilket lån du skal vælge ud fra dine behov og ønsker, fremtidsplaner og ønsker til risiko. I bliver rådgivet om mulighederne på de forskellige lån. Der bliver også afdækket risici ved at indhente minimum 3 tilbud fra forskellige banker.

Kom trygt i land med boligkøbet uden, at sætte forholdet på unødvendig prøve.

Hvad er forskellen på Køberrådgivning og en boligadvokat?

Typisk kommer boligadvokaten ind, i den sidste fase af købet og som regel altid efter man allerede HAR underskrevet købsaftalen. Man køber altså med forbehold for, at advokaten kan godkende aftalen ud fra de juridiske dokumenter.

Derfor er det ikke et spørgsmål om man skal gøre brug af det ene eller andet. Det ene kan nemlig ikke stå alene fremfor det andet.

Med Køberrådgivning hvor hele processen bliver dækket, så vil i have en købermægler til at vurdere og forhandle på din kommende bolig. En finansiel rådgiver der sikre dig den rigtige finansiering og sidst men ikke mindst en boligadvokat som berigtiger handlen endeligt.

Det lyder dyrt!

Nej, det er ikke dyrt taget i betragtning, at du er i gang med en af livets største investeringer. Når du køber for adskillige millioner, så kan selv en lille forbedring gøre en kæmpe forskel.

100.000 kr. i afslag på en lejlighed betyder også det mindre i lån og dermed det mindre i omkostninger og renter. Derfor vil du som regel altid opleve en langt større værdi at have de rigtige folk omkring dig i boligkøbet, end ved selv at skulle forsøge sig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *