Sådan tiltrækker du kvinden I dit liv – 10 tips

18. april 2018 Scoretricks 0
Sådan tiltrækker du kvinden I dit liv – 10 tips

Er du på udkig efter en kæreste? Eller måske bare en flirt? Og du oplever gang på gang at kvinderne ikke finder dig attraktiv? Så læs de her ti simple trin – så vil du med sikkerhed opleve en stor ændring i hvor tiltrækkende kvinder finder dig.

Du kan ikke styre hvad det modsatte køn tænker om dig, men du kan så sandelig godt påvirke deres indtryk af dig – både positivt og negativt. Følgende ti råd vil skubbe dig i den positive retning og forbedre dine chancer hos det modsatte køn.

  1. Øjenkontakt.

Det kan godt være, at du har et par lækre solbriller til mænd på, men de må altså af – også på stranden I høj solskin. Øjenkontakt er super vigtig. For lidt vil bare resultere i, at I aldrig får kontakt og for meget resulterer i, at du bare fremstår som stalker typen og uden selvtillid.

Hold øjenkontakt når I snakker, men lad være med at overdrive det. Hold den der satans mobil i lommen og du må ALDRIG tjekke en forbipasserende kvinde ud. Just don’t.

Hun skal føle, at hun er den vigtigste person i lokalet lige nu og her.

  1. Kropssprog

Kropssprog er lige som øjenkontakt helt essentiel – vi kommunikerer mindst lige så meget med kroppen som med tale. Dit kropssprog skal udvise selvtillid, så opret en god positur og hold hænderne fra lommerne og du skal heller ikke have armene over kors – det signalerer lukkethed.

Det samme gælder, hvis I sidder ned.
Og lad for Guds skyld være med at bide negle og andre uheldige vaner.

  1. Hold styr på hygiejnen

Du kan rende ind i din kommende kone hvornår og hvor som helst. Du skal derfor ikke træde ud ad døren usoigneret. Husk at tage et bad, husk at barbere skægget og husk at have børstet tænder.

  1. Din lugt betyder altså noget

I forlængelse af ovenstående så sørg nu for, at du ikke lugter som en nedslidt betonarbejder, der har slæbt beton under den bagende sol de sidste 8 timer.

Tag et bad inden du skal ud ad døren, husk at bruge en god antiperspirant og find en lækker parfume.

  1. Lad være med at antage, at hun er vild med dig

Selvtillid er (næsten) altid en god ting, that’s a given. Men hvis du går hen og bliver direkte flabet på den ikke-charmerende måde, så havner du i kulden med det samme.

Så ha’ styr på selvtilliden. Den er en vigtig del i puslespillet om en kvindes gunst, men det kan sagtens blive for meget af det gode.

  1. Vær dig selv – vær original

Der er ingen, der gider en efteraber – hverken kvinder eller mænd. Det samme gør sig gældende, når mænd skal komme med fesne scorereplikker, som alle kender. Drop det og vær dig selv i stedet. Det er for nemt at gennemskue det andet.

  1. Ha’ styr på stilen

Det her punkt kan ikke understreges nok. Du bør virkelig overveje, hvordan du klæder dig selv, da det er en meget, meget vigtig del af din udstråling – og det er i særklasse noget, som kvinderne lægger mærke til. På godt og ondt.

Ovenstående gælder uagtet hvilken stil du er til. Bare ha’ styr på din stil. Hvis du har det, så vil det også kunne ses på din udstråling og din selvtillid. Det er bonus hele vejen rundt!

  1. Vær en gentleman

Den her er vigtig. Men det er den ikke kun i denne kontekst – du bør altid efterstræbe, at være en gentleman overfor alle og i alle situationer. Det betaler sig i længden og din venlighed skal nok komme igen i andre situationer. Hvis du først gør det til en måde at tænke og være på, så behøver du ikke en gang at tænke over det, når du nu møder din kommende frue.

Held og lykke med at tiltrække det modsatte køn.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *