Sådan kommer du bedst igennem en svær tid

18. juni 2020 Uncategorized 0
Sådan kommer du bedst igennem en svær tid

Der kan være rigtig mange situationer, hvor du som kvinde oplever at komme ind i en svær periode, der kan virke umulig at komme ud af igen. Det er ikke engang sikkert, at du ved, hvorfor du har det svært lige nu, eller hvad der er skyld i det.

Rigtig mange af os går med ar på sjælen efter noget, der skete i vores barndom eller noget andet, der har sat et præg på vores personlighed og gjort det svært for os at komme videre. Psyken husker på disse ting, og når der er noget inde i hovedet, vi ikke kan få på plads, bliver det ved med at gå og nage os.

Generelt set siger man, at hvis du har et minde om noget, der skete for dig for over 18 måneder siden, og det stadig bringer dig stort ubehag at tænke på, så er der tale om et traume. Det er aldrig godt at have traumer, for de kan komme igen og pille ved vores humør igen og igen, indtil vi får styr på dem i vores hoved.

Derfor er det en god idé for mange at gå til en dygtig psykolog, der kan hjælpe dig med at få styr på alle disse forskellige traumer og problemer, som du går og gemmer på. Det kan være meget svært at komme over dem, så længe du ikke får talt om dem med en dygtig psykolog. Samtaleterapi har nemlig vist sig at være yderst effektivt til at få det bedre mentalt.

Metakognitiv terapi kan hjælpe dig til at få det bedre

Hos Mindcph har de dygtige psykologer speciale i at hjælpe dig gennem det, der kaldes metakognitiv terapi. Det er noget af den form for terapi, der har vist sig at virke rigtig godt for mange forskellige mennesker, og det er derfor blevet en meget populær måde at behandle psykiske problemer på.

Der er absolut ikke noget galt med eller underligt ved at gå til psykolog, det er snarere noget, som de fleste mennesker burde gøre, da vi alle sammen har noget, vi går og tænker over, som vi kunne have godt af at få sat på plads inde i hovedet. Når du skal finde en god psykolog, er det naturligvis vigtigt, at I har en form for kemi sammen og at du føler dig tryg ved din psykolog. Det er jo et menneske, der kommer til at vide en masse om dig, og derfor er det også vigtigt, at du kan stole på vedkommende. Samtidig er det vigtigt, at du føler, at du kan være hudløs ærlig, for det er netop ved den ærlige samtale, at du kan begynde at få det bedre.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *