Sådan får du motivationen tilbage

Sådan får du motivationen tilbage

Er du også kørt træt i træningen og har svært ved at finde motivation til at komme afsted til træningen? Heldigvis findes der gode råd til, hvordan du får motivationen tilbage, og det er netop, hvad du kan finde i denne artikel.

En træningsmakker

En undskyldning som mange mennesker har, er at de ikke har tid til både at se venner og til at træne og derfor bliver træningen ofte nedprioriteret. Men hvorfor ikke bare træne med dine venner, kæreste eller familie? I kan sagtens stadig have en hygge tid sammen, mens I træner. Ved at have en træningsmakker kan I hver især få hjulpet hinanden afsted til fitnesscenteret. For at det hele ikke går op i sniksnak, så kan I hver sætte jer et mål for, hvad I gerne vil opnå rent træningsmæssigt. I kan ligeledes indgå væddemål om, hvem der først når deres mål eller om hvem der ikke når sit mål. Den som der vinder, kan eventuel få et træningssæt fra modparten.

 

Variér din træning

Man kører ofte træt i sin træning, hvis man konstant dyrker den samme form for motion eller laver de præcise samme træningsøvelser. Der findes et hav af træningsvideoer på YouTube, hvor man kan finde inspiration til nye træningsøvelser. Hvis du altid dyrker den samme form for motion, så kan du melde dig ind et fitnesscenter, som tilbyder holdtræning. Derefter kan du prøve hver holdtræning og finde den motionsform, som du synes bedst om. Så skal du blot huske, at du ikke udelukkende skal træne på dette hold, men også udvide din horisont lidt.

 

Nyt udstyr

En anden måde hvorpå du kan få din motivation tilbage er ved at investere i nyt træningsudstyr. Om det så er nye løbebukser, et nyt sportsur eller noget helt tredje. Undersøgelser viser, at når man køber nyt træningsudstyr, så har man en større tendens til at hive sig selv ned i fitnesscenteret.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *