Sådan får du et bedre sexliv

30. november 2020 Sex og samliv 0
Sådan får du et bedre sexliv

Halter det lidt i sengen sammen med din partner? Eller lever du det store singleliv og kunne du godt tænke dig at udforske din egen seksualitet noget mere?

I så fald skal du læse med her. I denne artikel kan du få nogle rigtig gode råd til, hvordan du skal forbedre dit sexliv – uanset om du har en partner at dele det med eller ej.

Benyt sexlegetøj

Det er altid en god ide at benytte sexlegetøj til at forbedre ens sexliv, uanset om man har en partner at dele det med eller ej. Sexlegetøj er skam ikke noget, man kun benytter når man ’flyver solo’. Det er noget man med stor fordel sagtens kan benytte sig af sammen med en partner også.

Hvis du gerne vil have fat i noget nyt sexlegetøj, skal du naturligvis have fat i en god sexshop. Find ud af hvilke sexshops du har i nærheden af det område, du selv bor i. Hvis du for eksempel bor i hovedstaden, skal du på udkig efter en sexshop København.

Det kan være en stor fordel at rende ned i en fysisk butik for at købe sit nye sexlegetøj. På denne måde kan du nemlig få råd og vejledning af forhandleren, som står nede i butikken. Det er især meget nyttigt, hvis du ikke har meget erfaring med at købe sexlegetøj i forvejen.

Du kan naturligvis også vælge at købe dit sexlegetøj hjem fra nettet, hvis du finder det lidt pinligt at gå ned i en fysisk butik. Her har du mulighed for at være helt anonym.

En god kommunikation

Hvis du har en partner at dele dit sexliv og gerne vil have at det forbedrer sig, så handler det om at skabe en god kommunikation. Vær ikke bange for at tale om sex med din partner. Det er trods alt en vigtig del af jeres forhold.

Vær ærlig omkring de ting du godt kan lide at lave og hvilke ting, som du ikke finder nær så interessante. Del det også, hvis du har nogle nye interesser eller ting du gerne vil have prøvet af. Måske de selv har nogle ting, som de gerne vil prøve af? I så fald kan I jo udforske tingene sammen.

I kan finde mange gode råd på nettet om forskellige stillinger og lignende, som I kan lade jer inspirere af.

Nogle gange handler det også om at skabe en bedre kommunikation udenfor sengen. Hvis der generelt er knaster i forholdet og dårlig kommunikation, så er det klart at der kommer til at påvirke jeres sexliv også. Tag derfor en god snak om det, hvis I føler, at der er nogle problemer i parforholdet for tiden. Drøft det også med din partner hvis det blot er dig, som føler at parforholdet ikke går så godt for tiden. I skal begge være glade for at være i det parforhold I er i.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *