Romantisk oplevelse i Malaga for to

Romantisk oplevelse i Malaga for to

Hos Droemmekaeresten.dk har vi altid haft et stort fokus på rejser, og det er ingen hemmelighed, at vi gør ekstra meget ud af at promovere destinationer, som er særligt romantiske for par. Ideen med denne artikel er at sætte fokus på Malaga og hvilke seværdigheder passer perfekt til jer, som gerne vil ud og opleve lidt kærlighed for to.

Vi har testet flere websites (Momondo, Travelmarket, Skyscanner osv.), og de billigste flybilletter til Malaga finder du hos Rejsepriser her.

Video: 2,5 minutter med seværdigheder

Pablo Picassos hjem

Den kendte kunstner Pablo Picasso blev faktisk født i Malaga tilbage i 1881, og selve fødehjemmet ligger centralt på Plaza de Merced. Kunst er altid en klassiker og kæmpe hit for jer, som gerne vil hygge og tale om tingene. I Picassos hjem udstilles der forskellige billeder og genstande fra Picassos liv.

Alcazaba fortet

Besøg og oplev den store Alcazaba fort, som i dag står tilbage fra 700 tallet. Alcazaba fungerede som en palads for Malagas konger og herskere op igennem årene. I sin storhedstid bestod fortet eller slottet af mere end 100 tårne og moskéer. I dag kan du finde mange små gårde og haver.

Castillo de Gibralfaro

Kastellet Castillo de Gibralfaro ligger på toppen af Gibralfarohøjen og denne dateres helt tilbage til 1300 tallet. Selve Castillo blev bygget for at beskytte byen Alcazaba. I dag finder I store og massive fæstningsvolde med flotte udsigtstårne. Det er 100 % et besøg værd.

Fest i to uger i august

I løbet af august festes der i to uger i Malaga, hvor alt arbejde stort set lukked ned. For i august er det fiestatid. Dette er nok den bedste og mest romantiske oplevelse for jer, hvis I gerne vil opleve en by, som charmerer med de mange cafeer, små tapas restauranter og noget af verdens bedste vin. Der spilles musik overalt, og generelt er de lokale indbyggere super afslappede og i festhumør i løbet af de to uger.

Romantiske drypstenshuler

Elsker I begge natur og helt særlige oplevelser? Kun en lille time væk nær byen Nerja kan I findes storslåede drypstenshuler ved et område kaldet “Middelhavets Balkon”.

Storslåede Parador

Når I bevæger jer gennem Malagas gamle bydel, vil I uden tvivl få øje på et stort luksus hotel ved navn Parador. Vi har selv boet der et par gange, og er I et par, som holder af luksus og forkælelse, er Parador noget for jer. Det er et luksushotel, som engang var et maurisk palads – siden er den blevet renoveret og opbygget. Lige i nærheden ligger alle strandene og bylivet.

Parador koster en del penge, og hvis pengepungen er stram, kan I overveje at leje et privat sommerhus i Malaga ala Air BnB. Cofman.com er en dansk online udlejer af sommerhuse i hele Europa, og deres Malaga sektion byder på noget for enhver smag og økonomi.

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *