Råd 3: Lidenskab og passion

21. oktober 2012 De 100 kærestetips 0

jeg tænder på dig

I starten af et parforhold er det utrolig nemt at opretholde lidenskaben. Alt virker og er nyt, sex føles fantastisk og andre ting i livet får mindre betydning.

Men efter et stykke tid, når hverdagen så småt begynder at falde på plads igen, stilner den romantiske storm af. Opvasken begynder at få mere indflydelse på lykke-barometeren, og aftaler samt arbejde fylder en stor del af dagen.

Det er helt naturligt.

Når man har været i et parforhold i længere tid, kan dagligdagen nogle gange få os til at glemme de små og vigtige ting. For eksempel det at kysse din kæreste ofte nok.

Bliver de små ting helt glemt kan det få uheldige konsekvenser for jer begge to. Forskning viser at rigtig mange forhold falder fra hinanden på sigt, fordi gnisten forsvinder.

Hvorfor skal I begge have mere gnist?

  • Mere gnist bedre sex
  • Mere gnist mere sjov
  • Mere gnist mere forhold på sigt

De 3 nævnte årsager til hvorfor din kæreste og dig, stadig skal dele glæden ved at tænde på hinanden er flot et par ud af mange gode årsager.

Sådan viser du at du stadig er tændt!

Bare rolig. Som læser kan man blive helt nervøs over, hvordan man skal gribe situationen an. Men i virkeligheden er det ganske simpelt.

Giv din kæreste mange flere kys i løbet af dagen. Hvis din kæreste bemærker at du kysser ham eller hende lidt mere end normalt, så siger du blot at du i følge din eget kysseregnskab er kommet lidt bagud. Den virker 9/10 gange!

Næste gang din kæreste står og laver mad, er ved at gøre rent eller noget helt tredje. Stop ham eller hende op og fortæl hvor fræk du synes han/hende er. Smil efterfølgende og kys din kæreste på kinden eller munden. Det fungerer netop fordi man ikke er vildt seriøs, og situationen ikke bliver for kliche.

En anden ting du kan gøre, for at bringe endnu mere passion i jeres forhold er at overraske eller være spontan overfor din kæreste.

Råd 2: Læs hvordan du bliver mere spontan

Spontanitet kan være noget så simpelt som, at du tilbereder eksotisk aftensmad. Hvis du gerne vil igang med madlavning anbefaler Drømmekæresten følgende video med Jamie Oliver til inspiration. Et sikkert hit til en fræk aften.

Video: Sådan laver du gravad laks

Hvis du virkelig er viljefast og engageret i din partner, er det på ingen måde umuligt at opretholde passionen og gnisten i parforholdet hele livet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *