Outfits til daten

Outfits til daten

Står du og skal på date? Så er det vigtigt, at du har det helt rigtige outfit på, således du laver et godt førstehåndsindtryk. Der er masser af do’s and don’ts i forbindelse med ens outfit til den første date. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du skal iklæde dig til den første date.

Råd til begge køn

Nedenstående råd tilegner sig til begge køn.

Match outfittet med aktiviteten

Den første date står ofte på en sjov aktivitet, således der ikke opstår et akavet moment mellem jer. Hvis dette er tilfældet, så er det vigtigt, at du ifører dig et outfit, som passer til, hvad daten indebærer. Det er ikke en jobsamtale, som du skal til, så lad vær med at have formelt tøj på, men i stedet hav tøj på som passer til, hvad I skal og hvad du er komfortabel i.

Vær dig selv

Det er vigtigt, at du tager noget tøj på, som matcher din personlighed. Hvis du for eksempel aldrig før har haft et jakkesæt på, så skal du selvfølgelig heller ikke have det på din date. Det samme gælder hunkønnet – hvis du ikke kan lide at have kjole på, så hop i et par flotte bukser i stedet.

 

Outfits til hunkønnet:

Prøv ikke for meget

Når du skal iklæde dig til den første date, så er det vigtigt, at du ikke går all in med dit outfit. Lad den lille korte, røde kjole blive hængene i skabet sammen med de høje stiletter. Tag i stedet tøj på, hvor du er komfortabel. Du kan sagtens være flot iklædt, selvom det er rart at have på.

Det perfekte outfit

Alt afhængig af, hvad I skal lave på jeres date, så findes der et perfekt outfit til enhver lejlighed. Hvis I for eksempel skal ud at ud at spise, så hop i en flot Ganni kjole, som ikke er for afslørende, men heller ikke for kedelig til at have på, når man er ude at spise. Hvis daten derimod har en sjov aktivitet på agendaen, så gør du dig klog i at tage noget andet på end en kjole. Hop i stedet i et par lækre jeans med en fin top til. Her er et par flotte sneakers eller et simple støvler perfekt til outfittet.

 

Outfits til hankønnet:

Er du hankønnet, så skal du følge nedenstående råd.

Det perfekte outfit

Det perfekte outfit til hankønnet er et par cowboybukser eller et par chinos, som er sammensat med en sort eller stribet T-shirt.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *