Ordblinde på datingsider – Sådan gør du!

22. september 2014 Brevkassen 0
Ordblinde på datingsider – Sådan gør du!

ordblinde og dating

Der kommer flere og flere ordblinde på dating sider, mange af dem er utrolig bange for at tage kontakt til en anden person som de på ingen måde kender. Og mange af dem har haft utroligt svært ved at komme ind på folk.

Er du ordblind? Besøg Ordklar.dk og bliv bedre med ordene!

Det sker mange gange at ordblinde har svært at stave til nogle alm. Ting, som gør at samtalen mellem fyren og pigen bliver mere og mere kedelig. Og samtidig kan ordblinde heller ikke rigtig føle at være i en tryghedszone når de er ind på dating siden. Det som gør at ordblinde har det svært ved at være på dating sider er: hvordan skal man starte og hvor henne skal man slutte?

Jeg har fundet en guide til at kunne løse det problem for dig som er ordblind; samtidig har jeg også virkelig begået nogle fejl hvor det bare gik den forkerte vej for mig men det har så også nogle gange gået den helt rigtige vej.

Den måde som jeg anbefaler dig at starte er:

  • Hvordan er du dig selv som person?
  • Hvad vil du gerne have ud af at være på en dating side?

Mange gange som ordblind kan du blive utrolig usikker på dig selv. Om du nu gør det rigtige ved at oprette en profil på en dating side. Ja det er rigtigt, du kommer helt sikkert til at blive spurgt fra venner eller familie, hvis de ser dig på dating siden, om hvad du overhovedet laver på den side? – Jeg anbefaler dig derfor at du tager det iskoldt og så bare siger at du evt søger efter nye venner eller måske en kæreste?, og samtidig forklarer at du måske har brug for at se noget nyt?

Hvordan er du dig selv som person?

Ja du skal helt klart være dig selv som person, det er virkelig den måde som du kommer til at blive matchet på, samtidig skal du også være nysgerrig på den person som du skriver med, det kan være at du vil vide om han/hun har nogle søstre eller en lillebror og så samtidig virke nysgerrig omkring hende/ham til at høre ind på.

Hvad vil du gerne have ud af være på dating side?

Du skal som sagt gøre op med dig selv om du tør / gider bruge nogle timer på at være på en dating side og evt skrive med nogle personer som du kommer til at lære at kende. Bare rolig du skal ikke skrive en still på 10 sider omkring dig som person . Du skal også være klar til at spørge ind til personen. Det er derfor utroligt svært at du køre den rolige stil med at høre om lidt af gangen.

  • Hvis personen har skrevet noget i sin profiltekst?

Du skal helt klart læse den i gennem fra top til bunden, på  den måde lærer du evt personen at kende på, og find også samtidig ud af om det her er en type for dig, eller virker personens profiltekst utrolig kedelig til at du netop ikke vil lære personen at kende?,

Finder du ud med dig selv at du gerne vil lære personen at kende så synes jeg helt klart at du skal lave en liste over disse ting som du føler er vigtig at spørger ind ti. Det kan være at personen spiller fodbold, jamen ”Hvor højt niveau spiller man på?”

  • Hvis personen DOG ikke har skrevet i sin profiltekst?

Hvis du bare kan se det er en person tekst som ligesom bare går igen så skal du virkelig lave en lang liste af spørgsmål til personen, da det kan være utroligt svært at komme ind på personen.

Som jeg også er inde på tidligere i artiklen ”Personens profiltekst er så utrolig kedelig at du netop ikke vil lære personen at kende? ”.

Hvis du virkelig er meget ordblind og har brug for hjælp så vil jeg anbefale dig til at få hjælpemidler som evt kan læse teksten op for dig via computer eller find en ordblind app.

 

Hvis du ikke har nogle af disse her muligheder så anbefaler jeg dig at tage et kig fordi ordklar.dk og find den helt rigtige hjælp til dig som ordblind.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *