Kysseklar læber trods vinterkuldens frost

21. november 2018 SUNDHED & SKØNHED 0
Kysseklar læber trods vinterkuldens frost

Især her i vintermånederne har vores læber en tendens til at sprække og være utrolig tørre. Læberne har fået et helt nyt fokus efter rollemodeller som Kylie Jenner har vist sine fyldige læber frem på de sociale medier. Så i denne artikel vil vi give dig vores bedste tips til, hvordan du kan få smukke og bløde læber.

Skrub læberne med sukker

En god måde at fjerne de døde hudceller på er ved at bruge en læbeskrub. Den vil blødgøre dine læber, gøre dem mere pigmenteret og få dem til at synes større. Hvis du ikke sidder inde med en læbeskrub, findes der et hav af andre alternativer. Vi anbefaler, at du i stedet bruger sukker som skrub. Mange af de dyre læbeskrub er faktisk også lavet på sukkerkorn, og derfor kan det være ligeså effektivt at bruge sukker som læbeskrub.
Hvis du skrubber dine læber hver anden dag, vil du slippe af med de trætte og tørre vinterlæber, som vi ønsker at undgå.

Den vandløse læbepomade

Det er langt fra alle læbepomader, der får dig kysseklar igennem vintermånederne. En god læbepomade skal have en behagelig konsistens, den skal trænge forholdsvis hurtigt ind i huden men den skal også kunne beskytte den sarte hud, som er på vores læber. De fleste læbepomader ligger sig som et lag på huden, i stedet for at gå ind og arbejde med huden.
Det er oftest vand og parfume, der gør læbepomaden ineffektiv. Forsøg derfor at undgå vand og parfumer i dine læbepomader.

Et vådt look

Hvis du ønsker at få dine læber til at synes større vil vi anbefale, at du anskaffer dig en nude lipgloss. Det skinnende og våde look vil få dine læber til at fremtræde endnu tydeligere, men samtidig vil det også være med til at holde dem fugtigt og sunde at se på.

Fyldigere læber

De seneste år har fyldige læber været utrolig eftertragtet. Men der findes desværre ikke et mirakelmiddel, som pludseligt vil ændre din læbeform.
Dog findes der mange produkter, som midlertidigt vil forstørre dine læber. Produkter som en læbe-serum eller en Lip Plumper fungerer superfint som en midlertidig forstørrelse af dine læber, men hvis du ønsker en permanent forstørrelse, må du søge andre steder hen. Roskildeprivathospital.dk tilbyder simple og naturlige indgreb, som vil gøre dine læbe fyldige og smukke.
Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan få smukke læber trods vinterkulden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *