Kom godt på plads i dit nye hjem inden vinter

31. oktober 2019 BOLIG & DESIGN 0
Kom godt på plads i dit nye hjem inden vinter

Det er et stort skridt for mange at sætte den endelige underskrift på en købsaftale til en ny bolig. I forbindelse med et boligkøb findes en bred vifte af ting, som man skal forholde sig til og det kan være svært at bevare overblikket over, hvad man selv kan gøre og hvad man bør have hjælp til. I denne artikel bliver du klædt godt på til at komme godt videre i dit nye hjem og kan sørge for, at du får gjort alt rigtig fra start. Læs med her og bliv klar til et nyt spændende kapitel i dit liv.D


Planlægning er altafgørende

Det er et større planlægningsarbejde at få styr på alt i forbindelse med et boligkøb og flytning. Planlægningen kan være altafgørende for at komme godt videre i sit nye hjem. Det kan være en god idé at starte med at melde sin flytning og adresseskift til Folkeregisteret, Postnord, ens læge, bank, skole. Så sørger man for at det mest basale er på plads og ordnet en gang for alle. En flytning kræver også ændring af forsikringer, medielicens, tv og internet. Det er også vigtigt at du husker at aflæse varme, gas, el og vand inden du forlader din gamle bolig. Når man skal flytte, giver det også anledning til at få ryddet op ens ting og kun tage de mest vigtige ting med videre til ens nye hjem. Det kan være en god idé at pakke ned systematisk og få skrevet på sine flyttekasser, så man nemt kan pakke sine ting ud igen i den rigtige rækkefølge. Det gør det nemmere, når de forskellige rum er klar til at få ens ting på plads. Udover planlægning skal der også nye møbler og udstyr til, for at dit nye hjem, vil blive perfekt, det er ikke altid sikkert de gamle møbler vil passe ind i hjemmet. Hvis i står og skal have kontor, vil det være en god ide at finde det rette skrive bord til printer og computeren.

Få hjælp til det juridiske

Det kan være svært at holde styr på alt der skal klares i forbindelse med et boligkøb. Det kan være opgivende med den lange to-doliste, men det behøves det bestemt ikke at være. Det kan hurtigt bliver overskueligt at have styr på alt det juridiske der skal tages hånd om, når man køber ny bolig. Det er et større papirarbejde i forhold til købsaftale, tinglystning, skadesrapport, ejerskifteforsikring, ejendomsmæglersalær og meget mere. Med den rette rådgivning og hjælp kan du overlade alt det juridiske til fagspecialister, som har styr på hele processen. Så kan du slippe for at bruge hjerneceller på alle paragraffer og den lovgivning, som følger med, når man skal videre i en ny bolig.

Bliv vinterklar på bedste vis

Inden kulden nærmer sig, er det en god idé at gøre sig klar til at gå i vinterhi. Det kan man gøre ved at tjekke sin bolig igennem og sørge for, at vinter bare kan komme an. For det første kan det være en god idé at sørge for tagrender og nedløbsrør er fri for blade, så vand ikke løber ned af facaden fra tøsne. For det andet kan det være en god idé at sørge for, at alle ens vinduer er tætte og der ikke er huller i facaden.  Det er også vigtigt at sørge for at man kan holde varmen over vinteren med miljøbevidst optænding, så man kan nyde hyggelige stunder indenfor, mens sneen daler udenfor. Det kan sørge for, at man er klar til mange hyggelige vintersammenkomster og kan nyde sin nye bolig på bedste vis.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *