Hvordan skal dit sommerbryllup se ud?

Hvordan skal dit sommerbryllup se ud?

Med udsigten til sommerbryllupper kan der være mange meninger om hvordan det perfekte bryllup ser ud. Planlægning er dog hvad alle bryllupper har til fælles, og her kan vi hjælpe, når vi her giver dig bud på hvordan dit bryllup kan blive helt perfekt.

Lille eller stort bryllup?

En vigtig ting man som brudepar skal blive enige om er, hvor mange mennesker der skal deltage ved brylluppet. Skal det kun være for nærmeste familie? Skal der få tætte venner med? Eller skal alle venner og bekendte inviteres?

Det vil have betydning for hvor store lokaler der skal bookes, hvor meget mad og drikke der skal bestilles, og hvor meget brylluppet vil komme til at koste. Det kan blive påvirket af om man som par ønsker en intim lille fest, eller en stor fest med mulighed for lidt ekstravagance.

Hvilken farve er populær?

Pantone, der er en anerkendt farvevirksomhed, har spået ’Classic Blue’ til årets farve. Derfor er der flere bryllupsplanlæggere der mener, at denne farve kommer til at være den mest populære farve ved bryllupper i 2020. Derudover er gul en populær farve, fordi det er en levende og varm farve, der skiller sig ud.

Hvad med borde?

Visuelt kan der være store forskelle på hvordan man gerne vil have sit bryllup til at se ud. Borde fylder meget, og vil derfor efterlade et markant udtryk i stilen. Nogen vil gerne have deres borde elegante og farverige, mens andre er mere til et rustikt udtryk.

Her kan Norbord hjælpe, ved udlejning af smukke og rustikke plankeborde på norbord.design.dk. Når det kommer til borde, er der mange forskellige muligheder, hvor man også skal tage højde for om bordene skal være firkantede eller runde, og hvor mange mennesker der skal sidde ved hvert bord.

Hvem skal sidde hvor?

Et stort tema for mange er hvor folk skal sidde. Man vil gerne blande gæsterne, og samtidig have at alle hygger sig. Her vil det være en fordel at tænke på ligheder/forskelligheder, opførsel, og socialt engagement hos de enkelte gæster.

Placerer man nogle stille typer sammen med nogle udadvendte, festglade mennesker, er der mulighed for at sprede det gode humør ud til flere gæster. Omvendt hvis man sætter de udadvendte sammen, og de stille typer sammen, vil der være en risiko for at det gode humør foregår i en lukket kreds.

Herudover er det værd at tænke på, at børn generelt gerne vil sidde tæt på deres forældre, specielt hvis de er 12 år eller yngre.  

Hvordan det perfekte bryllup ser ud, er helt individuelt. Så om I vælger et stort eller lille bryllup, vælger rustikke eller elegante borde, og uanset hvordan i placere jeres gæster, så håber vi at jeres dag bliver lige som I ønsker det.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *