Hold det ultimative surprise party for din partner – det da kærlighed

30. september 2019 MÆND & KÆRLIGHED 0
Hold det ultimative surprise party for din partner – det da kærlighed

Måske har du tit tænkt på, hvor overdrevet fedt det ville være, hvis nogen arrangerede det vildeste surprise party kun for dig og alle dine ynglingsmennesker. Hold en fest, hovedpersonen sent vil glemme! Ligemeget anledningen, er det en sikker vinder. 

En surprise – hvordan?

De første overvejelser, du skal gøre dig, når du arrangerer et surprise party, er, hvilken type fest det skal være. Hvilken type fest, vil din partner holde mest af? Det er muligt, at din partner mere tager det som en ubehagelig overraskelse, hvis de ikke er oplagt på den store fest.

Der er tre overordnede valg at vælge imellem; den vilde fest, den stille og rolige, og den store fest. Det surprise party, du vælger at arrangere, kan i høj grad også være styret af det budget, der er til festen. Det kan være til den dyre side, at stå for en fest alene og man kan eventuelt samle noget familie eller gode venner til projektet.

Festen behøves ikke være den eneste overraskelse 

Hvor skal festen foregå? Skal der være plads til de helt store langborde eller dansegulvet? Skal det være hjemme på matriklen, så det ikke virker lige så mistænkeligt. Lokationen afhænger selvfølgelig også meget af hvor mange mennesker man inviterer, da der sikkert ikke er plads til 50 surprisegæster i en lille københavnerlejlighed.

Skal der være et tema? Det behøves ikke at være en ekstra stor udgift. Der kan være tale om et farvetema eller enkelt udsmykning, underholdning eller musikken. En måde at lægge en ekstra surprise ind i festen kunne være at finde på noget underholdning undervejs i festen. Book underholdning online, hvilket kan være alt fra musik, komikere, dansere eller foredrag, alt efter stemning og festens type. Selskabet er nemlig kernen til en rigtig god fest! I nogle tilfælde vil det nok være nok bare at hygge, snakke og lytte til god musik under festen, men det kan også give utrolig meget til festen, hvis der er planlagt lidt aktiviteter eller underholdning i løbet af aftenen.

Mad, drikke og alle vennerne

Faren, når der skal laves en gæsteliste er, at det hurtigt kan gå hen og blive dine ønsker til hvem der skal deltage og ikke din partners. Måske du ikke er helt fan af en af vennegrupperne, men det bliver man nød til at se bort fra, for det er ikke din fest. Hvis man vil holde den bedste fest for sin partner, må man lægge sine egne behov til side og fokusere på deres ønsker, særligt når de ikke har noget at skulle have sagt fra start. Hvem der skal med til festen afhænger selvfølgelig også af typen af surprise partyet.

Til enhver god fest hører et godt måltid med. Så derfor er det en god ide at tænke over, hvad der skal serveres. Mad og drikke hænger som med alt andet meget tæt op af hvilken type fest der er tale om. Der er ingen der siger du skal kokkerere i køkkenet i flere timer, hvis det ikke er det festen tager udgangspunkt i. Hvis der er et tema, kan det være meget oplagt hvilket noget mad og drikke der skal være, men ellers kan det være svært at planlægge måltider til mange, som sikkert også er på forskellige diæter eller har allergier.

Snacks er altid en favorit, særligt hvis der kommer alkohol indenbords i løbet af aftenen. Natmad er også en populær løsning, hvis gæsterne bliver længe. For at føre det nemmere og man selv skal stå for så lidt som muligt, så kan et sammenskudsgilde være et godt alternativ.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *