Gode tips til personlig pleje

Gode tips til personlig pleje

Som kvinde ved du, hvor dejligt det er at få komplimenter som ”hvor ser du godt ud i dag” eller ”du dufter virkelig dejligt”. Det er altid rart, når andre kan se, at du har gjort noget ekstra ud af dig selv, og det er også noget af det, som mange lægger mærke til og synes ser godt ud.

Så hvordan kan du gøre ekstra meget ud af din personlige pleje, så du bliver en af dem, der bliver lagt mærke til, og så du kan føle dig godt tilpas med dig selv og få bedre selvtillid i hverdagene.

Find din egen personlige duft

Parfume er altid lækkert, og det er noget, der bliver lagt mærke til, fordi det faktisk langt fra er alle, der bruger parfume til hverdag. Det er en god idé at finde en god parfume, som kan være din personlige duft, som du kan gå med til hverdag.

Her er det naturligvis vigtigt ikke at overgøre det og dermed ”tage bad” i parfume hver eneste morgen, men at sprøjte lidt på de vigtige punkter som på halsen, i nakken og på håndledene er en rigtig god idé.

Naturligvis er det vigtigt, at du ellers holder dig ren. Et bad hver morgen er godt, samt at du altid sørger for at vaske dit tøj med vaskemiddel, der dufter frisk og dejligt.

Lær at lægge simpel makeup

Lidt makeup de rigtige steder kan gøre en verden til forskel, så du kommer til at se meget friskere ud i hverdagen. Derfor er det en god idé lige at lære at lægge en minimal og hurtig hverdagsmakeup, så du altid ser frisk og udhvilet ud (også selvom du ikke er det).

Her er det blandt andet en god idé at bruge lidt concealer, et produkt til dine øjenbryn samt lidt mascara. Du kan også bruge lidt lipgloss. Det er en meget nem og hurtig hverdagsmakeup, som de fleste kan lære at lægge på kort tid.

Hvis du gerne vil lære mere om makeup og plejeprodukter, kan vi anbefale siden Kosmetiko, der guider dig igennem junglen af produkter til kvinder.

Brug creme over hele kroppen

Nu hvor vi har anbefalet et (eller to) daglige bad, er der altid nogen, der nævner, at vand rent faktisk tørrer huden ud. Og selvom det er rigtigt, er bad bare vigtigt for en god hygiejne og for at komme til at lugte friskt og lækkert hver dag.

Så for at undgå at komme til at få tør hud, bør du altid bruge creme til kroppen efter bad. Det gør din hud enormt blød – særligt hvis du også sørger for at eksfoliere din hud, hver gang du går i bad.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *