Gode råd til den perfekte parbolig

11. januar 2017 Bolig 0
Gode råd til den perfekte parbolig

Ofte når mænd og kvinder flytter sammen, ryger mange af mandens ting tit væk i garagen eller et andet område, hvor han næppe ser sine ting igen. For nye par der flytter sammen er det vigtigt, at I skaber en stil sammen, fx ved at sammensætte jeres fælles møbler, så begge parter får indflydelse på indretningen. 

Hvis I begge er fra Danmark, skal det nok gå, da danskere har den samme stil langt hen ad vejen. Her får begge parter nogle gode råd til, hvordan I sammen skaber en god og ny parbolig.

For det nytter ikke noget, hvis en af jer er en tyran og vil have alle sine ting.

Køb nye ting sammen

Generelt er det en god idé at købe nye ting sammen, da man på den måde slipper for at have et alt for feminint eller maskulint hjem. Det kræver selvfølgelig, at man har penge til at udskifte sine møbler.

Man kan generelt starte i det små, og man behøver ikke udskifte hele sit hjem. Men fx er det en god idé at købe nogle billige billeder til jeres vægge, som I sammen er enige om.

Hos et mærke som Bloomingville kan I også finde mange ting til en fornuftig pris. Hvis det er et mærke, som I er vilde med, kan I se mere her.

Hvad skal kvinder passe på med?

For at være en god kæreste, og da denne side gør dig til drømmekæresten, skal du ikke starte med at sige, at du hader alle hans ting. Du skal heller ikke blot sige, at vi flytter dem ned i garagen, og så kan vi altid tage dem op en anden gang.

Du skal være ærlig overfor ham, og så skal du acceptere, at der også er grænser for, hvor mange pyntepuder en mand kan leve med.

Hvis du har dyrere ting end ham, er det i orden, at I gemmer mange af dine ting.

Hvad skal fyre passe på med?

Fyre ender tit med at blive sure over, at de føler sig trådt på, fordi de ikke får lov at beholde nogle af deres ting. Her er det vigtigt, at mænd husker at kommunikere og give udtryk for, at det er nogle ting, som de har været glade for.

Når det så er sagt, så skal du måske også tænke over, hvorfor en kvinde ikke gider leve med dine ting. Måske er det ikke de mest feminine ting, og en kvinde gider ikke leve som en drengerøv.

Hvis hun har ene kvalitetsmøbler, og du kun har købt møbler i Ikea, så er det ikke helt fair, at du sætter samme værdi på dem, for det har de ikke.

I sidste ende er det vigtigt, at et nyt par lytter til hinanden. Så skal det hele nok gå.

De vigtige beslutninger

Selvom man skal tage højde for hinanden, så er der nogle beslutninger, som man bliver nød til at tale om. Større beslutninger som væggenes farver eller indretning som malerier virker måske som ikke vigtige, men det er en god ide at finde et fælles punkt, hvor man bliver enge om, hvad der skal hænge på væggene eller hvilken farve stuen skal have.

Det samme gælder vedligeholdelse som gulvslibning eller reparation af taget koster penge, og det er noget som I begge to skal tale om. Så lige omkring disse punkter, kan man ikke favorisere manden eller kvinden. I er fælles om beslutningerne. Snak sammen og undgå problemer i fremtiden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *