Fortæl hende at hun er fantastisk

Fortæl hende at hun er fantastisk

Hvis du har en kæreste, så er du formodentlig interesseret i, at forholdet skal holde i mange år fremover. I så fald er man nødt til at gøre en aktiv indsats for at holde gnisten ved lige. Hvis der er noget, der er med til at dræbe et forhold, så er det, hvis man glemmer hinanden lidt efter lidt. Man glemmer at være opmærksom på hinanden, lytte til hinanden og komplimentere hinanden.

Så hvis du er interesseret i at holde på din kvinde lang tid endnu, så er det utroligt vigtigt, at du fortæller hende, hvor fantastisk hun er. Selvom det kan virke kliche-agtigt og gammeldags, så er det altså noget, der virker. Du behøver ikke dåne, hver eneste gang hun kommer ind i lokalet, men giv hende komplimenter. Gerne hver dag. På den måde ved hun, at du ikke har glemt hende, og at du stadig synes, hun er fantastisk.

Fortæl hende hvor flot hendes hår er, fortæl hende hvor dejlig hun ser ud om morgenen, inden i smutter på arbejde, fortæl hende hvor stor pris du sætter på hende. Hvis du ikke har været vant til at gøre det før, så vil du hurtigt kunne finde ud af, at du skulle være gået i gang noget før.

Vær opmærksom på de små ting

Det gælder også om at være opmærksom på selv de mindste ting, som hun eksempelvis gør for dig. Det kan være, hun har taget sig godt af dig, mens du har været syg. Det kan være, hun har lavet en rigtig god middag. Det kan være, hun har hentet børnene hele ugen, fordi du simpelthen har haft så meget at se til.

Disse ting er der desværre rigtig mange mennesker, der tager for givet. Og det er en kæmpe fejl. Det er lige netop disse ting, hun skal vide, du er taknemmelig og glad for. Og det ved hun kun, hvis du fortæller hende det.

Få flere råd: 100 kærestetips

Det kan måske virke mærkeligt at gå i gang med dette, hvis i har været kærester i mange år efterhånden. Men måske er det lige netop det, der kan være med til at genfinde gnisten i jeres forhold, hvis den så småt var ved at forsvinde.

Få hende til at smile og være glad. Så forbliver hun også glad for at være sammen med dig, og du skal se, at det nok skal blive tilbagebetalt. Hun vil også begynde at lægge mærke til de små ting, du gør for hende, og inden i får set jer om, er i som nyforelskede igen.

At komplimentere hinanden er ikke noget, der kun hører et nyt forhold til eller et gammelt forhold til. Det er noget, der burde være implicit i hvert eneste forhold.

Så tør du indrømme overfor dig selv, at du ikke er den bedste til at fortælle din kæreste, at hun er dejlig, så er det bare med at komme i gang. Det er den nemmeste måde at holde gang i et parforhold, og på den måde kommer det til at holde i rigtig lang tid.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *