Forkæl hende i den søde juletid – hun fortjener det

08. november 2019 Gaver 0
Forkæl hende i den søde juletid – hun fortjener det

Julen nærmer sig med hastige skridt, den første julepynt er for længst dukket op i stormagasinerne, og du er så småt begyndt at nynne med på julesangene i radioen. Det betyder, at det er blevet tid til at begynde på julegaveindkøbene – hvis altså ikke du vil købe dem i panik den 22. december. Især én gave er vigtig, også vigtigere end alle de andre, det er den til din kæreste. Hun har været sød hele året, og nu fortjener hun at blive forkælet. Men hvad skal hun have, vi giver dig gode råd til en julegave, som hun helt sikkert vil elske.

Køb noget til hjemmet som hun vil elske

Vil du gøre hende rigtigt glad, så køb noget til hjemmet. Måske bor i ikke sammen, og så vil hun blive glad for at noget, hun kan stille fremme, og som vil få hende til at tænke på dig, når hun kigger på det. Det kan også være, at i allerede bor sammen, her kan du med fordel købe noget af det, du i forvejen ved at hun holder af. Hun samler måske på figurer af en bestemt designer, eller har en kærlighed til et bestemt mærke. Ved at købe noget der tilføjer til en samling, viser du, at du kender hende, og det vi hun sætte stor pris på.

Julegaven kan også være af mere praktisk karakter, elsker hun at lave mad eller at bage, så kan det være at du skal købe nogle redskaber som hun kan bruge. Der findes et hav af forskellige remedier både til madlavning og bagning. Hvis hun brænder or sin hobby, så mangler hun helt sikkert noget.

Giv en oplevelse og skab minder

Ingen gave holder så længe, og varmer mere end gode minder, og hun vil helt sikkert elske at skabe dem sammen med dig. Der er rigtigt mange forskellige muligheder når det kommer til oplevelsesgaver, og du kan helt sikkert finde en der passer til dit budget og hendes interesser. Du kan for eksempel give hende et gavekort til en tur i biffen. Inviter hende til en film som du ved at hun vil elske, og nyd romantikken sammen med hende i mørket.

En anden oplevelse som de fleste piger elsker, er forkælelse og spaoplevelser. Også her kan i skabe oplevelser sammen til parmassage eller fælles behandlinger. Hun vil helt sikkert blive glad for at have nogle rolige timer sammen med dig, hvor afslapning og velvære er i fokus.

Er du den mere ekstravagante type, så kan du invitere hende på en weekendtur. Turen kan for eksempel gå til kærlighedens by, Paris. Her kan i bruge dagene på at drikke cafe au lait, og gå lange ture hånd i hånd langs Seinen.

Bløde pakker der hitter

Søm barn blev man altid lidt skuffet, når den bløde pakke under juletræet var til dig. Men det ændrer sig igennem årene, og som voksen bliver rigtigt mange piger, galde når pakken er blød.

Savner du inspiration til den bløde pakke, så er der heldigvis hjælp at hente med gaveideer til hende. Når det kommer til bløde pakker, er der rigtigt mange muligheder. Det vigtigste er at lytte til hende, og kende hendes smag. Måske har hun nævnt, at hun får stive og kolde fingre, når hun cykler rundt i byen. Så er det oplagt at købe et par lækre skindhandsker. Det viser, at du lytter og bekymre dig om hende. Det kan også være, at hun for nyligt har fået nyt job eller er startet på studie, og så behøver hun måske en ny taske. En tommelfingerregel når det kommer til kvinder, er at de altid har brug for en ny taske.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *