Forberedelsen til brylluppet

20. september 2018 De 100 kærestetips 0
Forberedelsen til brylluppet

Der er utrolig mange ting at tage stilling til når man skal giftes. Det kan vi ikke lave om på, men i denne artikel vil du få en god vejledning til, hvordan du bærer dig ad med mange af de vigtige forberedelser og hvad I bør gøre med invitationerne, samt bordplanen.

Den ultimative indbydelse til brylluppet

For at gøre det lidt lettere for jer, kan I starte ud med at få indbydelserne under kontrol. Det kan nogle kan være lidt uoverskueligt, når der er mange ting at tage stilling til, til ens bryllup. Derfor anbefaler vi jer, at I får nogle andre til at lave indbydelserne efter jeres egne ønsker

Hos cloudcelebration.dk, har du mulighed for at designe personlige indbydelser til brylluppet, som du ønsker dem.

Ved brug af denne hjemmeside, har du mulighed for at gøre det lidt lettere for jer selv, når I, i forvejen står med opgaver til halsen. Det er en god måde at få lidt mere luft på. Ikke nok med de personlige indbydelser, så kan du også finde en masse andet godt til jeres bryllup. Tag et smut forbi siden og bliv inspireret.

Bordplanen

Det er ofte denne, som er noget af det sværeste, da I begge to skal være tilfredse med bordplanen. I nogle tilfælde kan det gøres smart og enkelt. Brudens far skal sidde ved siden af bruden. Brudgommens mor skal sidde ved siden af brudgommen. Dernæst kommer bedste forældre og oldeforældre, hvis man stadig er så heldig at have dem. Det kan være en god idé at lave rundborde, da man oftest kommer hinanden mere nær og det kan oftest se mere hyggeligt ud.

Dette gælder så det samme for manden. I skal selvfølgelig sidde ved siden af hinanden. Manden skal altid side på venstre side af kvinden. Måden man kan huske det på, er at Dronningen i et skakspil står på hendes egen farve. Når hun gør det, vil kongen altid være til venstre for hende. Er det lidt for nørdet, kan man også huske det på, at en herre skjorte har knapperne på højre side, så den får en åbning når den lukkes fra højre side. Det vil sige, at en kvinde som sidder på hans højre side, kan putte sin hånd ind i hans skjorte.

En kvindeskjorte har derimod knapperne på venstre side. Det vil sige at når knapperne knappes, vil åbningen i venstre side. Det vil så igen sige, at han kan putte sin hånd ind i hendes skjorte, når han sidder på hendes venstre side. På den måde vil I aldrig være i tvivl om, hvor I skal sidde.

Du kan også finde meget mere om disse bordkort hos cloudcelebration.dk, hvor du stort set kan finde alt til brylluppet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *