Fælles interesser skaber et bedre forhold – disse 3 ting SKAL du prøve med din kæreste.

Det er videnskabeligt bevist, at det at lave fælles aktiviteter, er med til at styrke og forbedre parforholdet. Derfor anbefaler vi at dig og din kæreste finder en fælles hobby eller aktivitet, som I begge nyder i fællesskab, og som kan være med til at holde gnisten i gang i jeres parforhold.
Her er fire gode ting, som dig og din kæreste kan nyde i fællesskab, og som kan være med til at give jeres parforhold ekstra kvalitet og lykke.

  1. Lyt til inspirerende podcasts
    Hvis I skal have en god fælles aktivitet, så kan i lytte til en inspirerende podcast, der kan være med til at give jer konkrete tips og strategier til et bedre og mere meningsfuldt liv. Et godt eksempel kunne være en god iværksætter podcast, The Beartalk Show, hvor værten Bjørn Vestergaard Barfoed hver uge, interviewer nogle af danmarks dygtigste og mest inspirerende profiler i sin start up podcast med fokus på personlig udvikling. Du kan fx starte med at lytte til afsnittet med Mathilde Mackowski fra Sinful, som giver konkret inspiration til et bedre parforhold.
  2. Dyrk noget fysisk aktivitet sammen

Der er mange gode måder at pleje sit parforhold på, og endda samtidig med der er nogle andre fordele forbundet med det. En af måderne kan være at starte til en fysisk aktivitet sammen fx i træningscenter, begynde at løbe eller blot gå en god lang tur, evt. i selskab med en højtaler til at lytte på en god podcast. Når man træner frigiver man endorfiner, og det skaber glæde og lykke, og der er samtidig den ekstra gevinst, at når man deltager i denne type aktivitet sammen, så er der større chance for at begge partnere får trænet og man derigennem bliver mere sund, glad og lykkelig.

  1. Find en god film eller tv-serie at se i fællesskab

Specielt om aftenen, kan det nemt betyde at ens partner sidder og kigger på sin telefon eller blot det program, som lige sendes i TV. Men hvad med at blive enig om at se en god tv-serie i fællesskab?

Det vrimler med gode tv-serier på Netflix eller Youtube, fx kan I lade jer inspirere af den spændende film om den inspirerende iværksætter Steve Jobs, eller blot en god film med fokus på personlig udvikling fx Crazy, Stupid Love hvor hovedpersonen gennemgår noget af en transformation

Vi kan ikke garantere, at disse ting sætter gang i jeres parforhold, men hvad med at prøve dem alligevel? Gevinsten kan være at dig og din kæreste får gang i jeres gode samliv igen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *