Den langsomme flirt – En sexhistorie

18. oktober 2012 Sex og samliv 1
Den langsomme flirt – En sexhistorie

den langsomme flirtI dag modtog Drømmekæresten en fantastisk historie om hvordan sex opleves når der ingen forpligtelser følger med. Vi er alle forskellige, og derfor varierer det selvfølgelig hvornår sex er bedst.

For langt de fleste mennesker er sex mest fantastisk, når det bliver delt med en person man elsker. Men for denne pige blev sex til noget endnu mere frækt efter et brud med hendes kæreste.

Læs hele historien her:

[hr]

Derfor var han skøn

Jeg var lige kommet ud af et langt, sejt forhold, da jeg mødte den her fyr til en våd frokost hos en af mine venner. Han var afgjort ikke min type til et fast forhold (han var ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen), men han havde en fabelagtig krop og en skøn sanf for humor.

I løbet af de næste seks uger sås vi meget og flirtede vildt, men jeg var stadig for sårbar til at gå i seng med ham. I stedet kyssede og krammede vi, og det blev det længste, mest vidunderlige forspil, jeg nogensinde har oplevet.

Anbefales: Den bedste proteinpulver i test

Til sidst var jeg så tændt, at jeg næsten fik orgasme, bare ved at han kyssede mig i nakken! Det var værd at vente på: da jeg endelig var parat, tog han mig med ind i soveværeslet, og der blev vi de næste ti timer…

Det havde det hele: snak, flirt, og teknik. Optakten var usædvanlig, men det hjalp også, at han var utrolig åben, og at jeg kunne tale med ham om sex.

Han havde tydeligvis prøvet lidt af hvert, for han vidste præcis, hvad han gjorde. Det var også uforpligtende sex. Presset over at være Frk. Pæn var væk, for jeg skulle ikke bevise, at jeg var værd at gifte mig med. Så jeg kunne give helt los. Fordi jeg ikke var følelsesmæssigt engageret, kunne jeg koncentrere mig om sex.


1 thought on “Den langsomme flirt – En sexhistorie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *