Dårligt vejr eller dårlig påklædning?

22. januar 2020 Uncategorized 0
Dårligt vejr eller dårlig påklædning?

Findes der overhovedet dårligt vejr, eller handler det hele i virkeligheden om dårlig påklædning?

Det er koldt udenfor og kalenderen viser netop 2020. Vi er altså godt inde i de kolde måneder, og har utallige af dem til gode.

Vi kan lige så godt få det absolut bedste ud af det. For det kolde, våde og det som nogen vil kalde ”dårlige vejr” kommer igen hvert eneste år – og vi bliver lige overrasket over det hver eneste gang.

Klæd dig efter forholdene og til formålet

Hvordan er vejret udenfor? I Danmark kan man aldrig vide hvad, at man kommer ud til. Skinner solen, sner det, regner det? Den sidste er oftest det, som er realiteten i vores lille land.

Hvis du er fra København eller i hvert fald fra Storkøbenhavn, så er du måske en af dem som cykler en del hele året rundt. Det betyder at du tit er offer for regntøj og gennemblødte sokker, når du møder ind på kontoret.

I dag findes der heldigvis en masse muligheder som kan hjælpe os lidt på vej til en bedre følelse. Handsker, huer og halstørklæder kan fås i alle farver, materialer og snit efterhånden. Dette er med til at sætte vores eget personlige præg på os, når vi i travlheden hver dag ”bare lige skal”.  Hvis du mangler inspiration, så kan du se mere her.

Det handler om at klæde sig på indefra. Lag på lag er din bedste ven i disse kolde tider. På denne måde så kan du både tage tøj af og mere tøj på, når vejret er så omskifteligt, som det nu engang kan være i Danmark på denne årstid.

Klæd dig efter din kropstype og personlighed

Du dømmer andre og bliver selv dømt på dit udseende helt fra start. Det er derfor rigtig vigtigt, at du fremstår som dit absolut bedste jeg, når du skal møde nye mennesker. Dette er især gældende i professionelle og sociale sammenhænge.

Hvis du bare prøver på at være dit bedste jeg, så går det som oftest.

Hvis du er i tvivl om hvad, at der klæder dig og din kropstype, så kan du med fordel undersøge hvad, at der klæder de forskellige kropstyper. Du kan i den sammenhæng også læse om hvad, at der kendetegner de forskellige kropstyper og få en idé om hvilken du tilhører.

Det er dog tilladt at tage alt med en gran salt. De fleste steder står der fire forskellige typer. Du passer nok ikke 100% ind i en enkelt kropstypebeskrivelse. Brug de forskellige guides som guides og ikke love og regler. Prøv dig frem med de forskellige snit og se hvad, at du føler dig tilpas i og hvad, der klæder dig. Tag eventuelt en god veninde under armen, som altid vil fortælle dig sin ærlige mening.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *