Fire ting alle kvinder elsker ved handy manden

17. marts 2017 Sex og samliv 0
Fire ting alle kvinder elsker ved handy manden

Rømmemandenkan komme i mange former og størrelser, og alle kvinder har deres helt egen holdning til, hvordan deres drømmemand skal se ud og opføre sig. Men selvom dette er tilfældet, så er der stadig en række universelle egenskaber, som får langt de fleste kvinders opmærksomhed, og en række af disse træk ses ofte hos handy manden. 

1: Alle kvinder elsker en mand der er god med hænderne

Det første som mange kvinder sætter pris på ved handy manden er at han er god med hænderne og dette gælder ikke kun i soveværelset. For den helt store fordel ved at have en handymand i huset er helt åbenlys og det er at så snart der opstår en mindre krise, hvad enten det drejer sig om en opvaskemaskine, der strækker eller et pludseligt hul i taget, så kaster handy manden sig hurtigt over opgaven og i løbet af kort tid, er krisen afværget og den naturlige balance i huset er genoprettet.

Hvis du selv har en handy mand i huset, og gerne vil overraske ham med en god gave, kan du eventuelt finde en masse inspiration her.

2: En handy mand er en nørd – uden at være en nørd

En anden ting som mange kvinder godt kan lide ved en mand, selvom de sjældent vil sige det, er at han er en nørd, og denne beskrivelse passer uden tvivl også på handymanden. For selvom ordet ‘nørd’ har en negativ klang, så er det en tiltrækkende kvalitet, at man har en mand der kan vise, at han har en stor viden om og indsigt i ting som man ikke selv forstår. Handymanden er således en klassisk nørd, da han ved hvordan man bruger en boremaskine, hvordan man finder de rigtige skruer, ravplugs, spartelmasse og meget andet. Kort sagt er en handymand en mand, der har helt styr på sit udstyr, og i modsætning til computernørden eller akademikeren, så er handy mandens viden ikke abstrakt, men meget konkret og anvendelig i den virkelige verden.

3: En handy mand er en mand i uniform

En tredje ting, som mange kvinder tænder på er en mand i uniform, og her er handy manden ikke nogen undtagelse. For ligesom soldaten der har sine sorte støvler og sin grønne hat, så har handymanden sine slidte blå jeans og sit værktøjsbælte. Og selvom at handy mands uniform er langt fra ligeså formel, som hverken soldatens uniform eller forretningsmandens sorte jakkesæt, så udstråler en handymand stor sexappeal netop på grund af sin uformelle uniform.

4: En handy mand får en kvinde til at føle sig feminin

Som en sidste ting så er en af de helt store tiltrækningstakforer ved en handy mand at han får en kvinde til at føle sig som det hun gerne vil være: feminin. For med sit simple udseende, sine evner og hans viden udstråler handymanden en naturlig maskulinitet. Handymanden kommer ikke hjem og dufter af blød duft men af sved og snavs. Om sommeren er hans arme og ansigt solbrunt fra at have arbejdet udendørs og alt dette gør kort sagt an han udstråler en naturlig maskulinitet, som man som kvinde helt naturligt kan være en modvægt til med sin femininitet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *