Tre super skønne gaveideer til din søde kæreste

16. marts 2015 Gaver, Tøj og mode 1
Tre super skønne gaveideer til din søde kæreste

Synes du, at det er på tide at forkæle din søde kæreste lidt i form af nogle gaver og lignende? I så fald får du her tre glimrende gaveideer/tips du snildt kan lade dig inspirere af, hvis du gerne vil overraske din kæreste med lidt lækkert.

Flotte sko fra mærket Vagabond

Hvis der er noget som kvinder elsker, så er det sko. Derfor kan du med fordel tage et kig på et par smukke kvindesko, hvis du gerne vil gøre hende lidt ekstra blød i knæene.

Vagabond sko gør sig for tiden rigtig godt. Mærket er meget populært og bærer præg af en meget feminin stil. Derfor er der altså stor chance for, at din kæreste vil synes om din gave, hvis du vælger sko fra Vagabond.

En stilfuld kjole fra Gustav

Gustav er et tøjmærke, der i løbet af de sidste par år har gjort sig meget positivt bemærket. Gustav er kendetegnet ved et meget stilfuldt og elegant design som enhver feminin og moderigtig kvinde vil synes rigtig godt om.

En kjole som denne er lige for tiden meget populær hos det kvindelige køn. Derfor er det måske en kjole du bør overveje at give din udkårne. Og hvis du vil imponere lidt ekstra, så tilføjer du en middag for to til gaven. Dét vil hun uden tvivl synes om – især af den grund, da kjolen så kan blive taget i brug med det samme!

Smukke smykker fra Pico

Hvis der noget som virkelig kan få piger/kvinder til at blive ekstra blød i knæene, så er det de små gaver, der typisk er pakket ind i en lille æske. Ja du har gættet rigtigt. Der er selvfølgelig tale om smykker. I dette tilfælde: Smykker fra Pico.

Især Pico øreringe hitter lige for tiden. Grunden til denne store popularitet skal findes i, at Pico øreringene er meget elegante og moderne. Derudover vil de passe perfekt til Gustav kjolen som bliver omtalt i forrige afsnit.


1 thought on “Tre super skønne gaveideer til din søde kæreste”

  • 1
    Fødselsdag on marts 29, 2015 Svar

    Det lydder som en super fed idé 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *