5 smagsoplevelser du skal tage kæresten med på

5 smagsoplevelser du skal tage kæresten med på

Som kærester, især nyforelskede, er der ikke noget bedre end at hygge hele tiden og for at man rigtig kan hygge, så skal der altså noget mad og/eller drikker på bordet, for det er bare sådan vi gør her i Danmark, når vi virkelig hygger.

Meeeeen det kan man gøre på mange måder, og i stedet for at lave den klassiske Netflix ’n chill med slik og sodavand hjemme i den kedelige og efterhånden ret slidte sofa, så kommer her 5 bud på smagsoplevelser du skal invitere kæresten med på.

 

#1 – Chokoladeoplevelse

Chokolade bliver tit forbundet med romantik og intimitet. Vil du gerne forkæle din kæreste rigtig meget, så er en chokoladeoplevelse den helt rigtige vej at gå.  Der findes flere forskellige chokoladeoplevelser afhængig af hvilke sanser man gerne vil have pirret. Jeg vil anbefale at man tager til en chokoladesmagning og nyder exceptionelt god chokolade sammen, men som alternativ kan man tage til en chokolade-massage behandling.

 

#2 – Restaurantbesøg

Den gode kæreste inviterer på et eller andet tidspunkt i forholdet ud på en særlig god middag. Man skal finde en af de bedre restauranter i byen og bestille et bord i god tid. Find gerne en restaurant der er meget romantisk indrettet, hvor man måske kan sidde lidt for sig selv i en krog. Sidst men ikke mindst så skal det være den helt store menu der serveres, dvs. i hvert fald 4 retter. Man kan finde gode deals på 4-retters menuer hos diverse deal sites, hvis man vil spare lidt penge.

 

#3 – Vinsmagning

Et glas vin har aldrig stået i vejen for en god date, og flere glas vin har kun gjort en date bedre. Som den drømme kæreste du sikkert gerne vi være, kan du altså gøre en date rigtig god ved at invitere kæresten med til vinsmagning. Til en vinsmagning bliver der nemlig altid serveret flere glas vin, og nogle steder kan man få det ad libitum. Uanset hvad er det opskriften på en sjov oplevelse med kæresten.

 

#4 – Madkursus

Det kan være en rigtig god ting i et forhold at lave noget anderledes sammen og lære noget nyt sammen. Et madkursus er en rigtig god smagsoplevelse til dette. Her kan man grine, blive udfordret og lære noget nyt sammen. Der findes mange steder hvor man kan komme på madkursus, og mange forskellige madkurser: Hotdogkursus, flødebollekursus, sushikursus mm. så der er noget for en hver smag.

 

#5 – Food tours

Den sidste smagsoplevelse jeg vil anbefale at du skal tage kæresten med på er den lokale slags, hvor man havner et sted man måske ikke lige havde regnet med. Mange oplevelsesportaler sælger såkaldte ”food tours” der introducerer dig for lokale steder og lokale råvarer. Det er en smagsoplevelse for alle sanserne og det kan være meget romantisk.

 

Du kan finde inspiration til smagsoplevelser her, på en side der samler et overblik over smagninger og smagsoplevelser i Danmark. Du kan selvfølgelig også besøge diverse deal sites og oplevelsessider, for at finde spændende smagsoplevelser at tage din kæreste med på.

 

Gør en af disse ting med din kæreste og du bliver populær, eller gør dem alle og bliv den ultimative drømme kæreste.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *